Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Čudno počutje

Čudno počutje

Bila je odprta tema o čudnem počutju.

Kako ste pa sedaj? Jaz se še vedno čudno počutim, nek pritisk čuden.

Sedaj vidim da je spet možnost toče, tako kot nazadnje ko sem se tako počutila. Je klestilo po komendi.

Nekaj bo

Nič bolje. Za en k. Se že resno sprašujem, kaj bi se zgodilo z menoj, če naredim samo mor?

Vsak dan slabše počutje.Utrujenost,zaspanost,nemir…

Odgovor na objavo uporabnika
Potlačena, 11.08.2021 ob 15:22

Vsak dan slabše počutje.Utrujenost,zaspanost,nemir…

Enako. Pa čuden vonj v zraku še kar vztraja.

tako je. smrad in slabo počutje, mogoče pa je kakšna povezava med tem?

V katerem mestu se pojavlja ta smrad? Sem iz Lj., voham nič, sem pa kar brez razloga utrujena, kot da se ne morem naspati, čeprav dovolj spim, nisem na vročini in nisem posebno obremenjena. V glavi, na vrhu, čutim nekakšen pritisk, ko bi imela preveč zategnjeni čop. Pijem dovolj. Par ljudi je v zadnjih dneh pravilo o slabem počutju, glavobolu, rahli vrtoglavici.

Odgovor na objavo uporabnika
Kje ta vonj, 11.08.2021 ob 21:57

V katerem mestu se pojavlja ta smrad? Sem iz Lj., voham nič, sem pa kar brez razloga utrujena, kot da se ne morem naspati, čeprav dovolj spim, nisem na vročini in nisem posebno obremenjena. V glavi, na vrhu, čutim nekakšen pritisk, ko bi imela preveč zategnjeni čop. Pijem dovolj. Par ljudi je v zadnjih dneh pravilo o slabem počutju, glavobolu, rahli vrtoglavici.

najprej si pomani roke in jih polozi vrh glave.

Da ti bo toplo.

Potem 5min masiraj s prsti ta del kjer cutis pritisk.5minglej na uro.

Potem spet pomani roki da ratajo tople in dlan polozi vrh glave.cez kaki 2min dlan odmakni za en cm od glave. Torej drzis dlan ne na glavi. In krozi z roko nad glavo.

Ena zastonj terapija.

Izkoristi.

Lahko vse katere se pocutite tesnobno.

Le da z rokami na prsih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close