Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Gostinec zahteva da imajo test tudi cepljeni

Gostinec zahteva da imajo test tudi cepljeni

Pridem z dopusta in grem v oštarijo na pivo. Me vpraša gostinec kje imam pct. Pokažem da sem cepljen. Pravi, da ni rečeno, da nisem kužen in da on sprejema samo testirane goste.

A ni to protizakonito?

Med vikendom smo povabljeni na krst in je organizator rekel, da moramo imet vsi test – tudi cepljeni – sploh če smo v zadnjem tednu prišli iz morja, drugače naj ne hodimo. Ja kak zaj to? Ni vlada rekla, da se cepljeni ne rabimo več testirat.

No in pol grem se te vseeno testirar in mi reče gospa na testih :” Ja gospod vi pa boste morali palačat test, za vas ni zastojn… ste cepljeni in se več kao ne rabite testirati…”

Te pa še rečite, da smo cepljeni na boljšem…

Ja, a cepljeni pa lahko trosijo virus okoli?

Če so lahko kužni edino prav, da se zahteva test.

Jaz se najbolj bojim cepljenih, ker mislijo, da jim korona nič ne more…

Se grem testirat in glej ga zlomka pozitiven rezultat.

Si mislim ah kje in grem lepo po opravkih v trgovino k sosedi na enega hitrega in počasi domo gledat če so 80 letna mati in 25 letna noseča snaha že kaj skuhale.

Ponoči me začne dušit in pri srcu špikat. Ko je res že kritično pokličem NZP.

“A cepljeni ste gospod? To pa potem zagotovo ni korona! Najbrž imate kak paničen napad…Vzemite plastično vrečko in globoooookoooo dihajte….ne ne moremo poslat rešilca po vas…..cepljenih ne vozimo v bolnice…ste smešni….kam bi pa prišli, če nam začnete statistiko kvarit….ja če vas pobere bomo pa dali kak xy vzrok – pri vaših letih se komot kaj najde….vi samo lepo vrečko pa nazaj v postlejo…za vsak slučaj se lepo ravno vležite, da ne mo imel mrliški potem preveč dela z vami…”

Ime te gostilne?

a je bil ta?

Gostinci s provokacijami iščejo pojasnila vlade glede testiranja

Provokacija my ass. Tole je kar lepo hotel obesit na zaposlene. Sram ga naj bo. Mene tam ne vidijo več.

Jaz sem želela rezervirat v gostilni zunaj in brez PCT ne sprejemajo, ker kao nimajo 3 metre med mizami,pa koga da f@k majo za norca??

Se pravi moraš najprej preverit pri vse povabljenih, če imajo vsi PCT, potem pa lahko komaj rezerviraš mizo?

Odgovor na objavo uporabnika
zgodbico lahko nadaljuješ, 11.08.2021 ob 11:20

Se grem testirat in glej ga zlomka pozitiven rezultat.

Si mislim ah kje in grem lepo po opravkih v trgovino k sosedi na enega hitrega in počasi domo gledat če so 80 letna mati in 25 letna noseča snaha že kaj skuhale.

Ponoči me začne dušit in pri srcu špikat. Ko je res že kritično pokličem NZP.

“A cepljeni ste gospod? To pa potem zagotovo ni korona! Najbrž imate kak paničen napad…Vzemite plastično vrečko in globoooookoooo dihajte….ne ne moremo poslat rešilca po vas…..cepljenih ne vozimo v bolnice…ste smešni….kam bi pa prišli, če nam začnete statistiko kvarit….ja če vas pobere bomo pa dali kak xy vzrok – pri vaših letih se komot kaj najde….vi samo lepo vrečko pa nazaj v postlejo…za vsak slučaj se lepo ravno vležite, da ne mo imel mrliški potem preveč dela z vami…”

Lažeš.

Tole je navadna obsesija. Cepiti vsi. Vprašaj če ga ima on, naj pokaže ????????? Bo hitro konec, na koncu bo še zrezek ??????? saj ne grem zaradi tega gor in dol. Cepljena sem. Ampak vprašaj ti kontra, to je postalo teror

Muha626, 11.08.2021 ob 12:22

Lažeš.

Jeremija Zgin se cepit, tudi če je provokacija

Jurman in gostinci imajo prav. Eno leto zaprti, skoraj nic pomoci drzave, tezave s kadrom, zdaj naj pa teste placujejo ???     Saj ste nori !

Od mojih jih bo pol nehalo delat, če bodo morali biti na dva dni testirani. Če pa na lastne stroške pa 3/4.

Tebi pa ne gre sarkazem hahaa

Anonimno 1471, 11.08.2021 ob 12:56

Tebi pa ne gre sarkazem hahaa

Bilo mišljeno za Davitstated SK neki tazga

Anonimno 1471, 11.08.2021 ob 12:57

Bilo mišljeno za Davitstated SK neki tazga

Bilo mišljeno za muho,jao no,sorry

Smo imeli letos krst…klicem prvega gostinca…pravi pct….hvala lepa za nic.

Klicem drugega gostinca smo se vse dogovorili brez pct.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close