Kje je sedaj Vagabund?
Zanima me221, 10.08.2021 ob 13:27
Na tem prenovljenem MONU nisem več velikokrat, razlog pa je, da ne zasledim več Vagabundovih objav in odgovorov. Ga je morda kdo kje zasledil? Pogrešam ga.
kokoši je vagabund sj ti to dobr veš k spet seb odpiraš teme. te ni nč sram k si zafuru forum? he he
Vagabunda je blo v kašni njegovi temi fajn brat, sem se vedno nasmejala. Najbrž je blo itak izmišljeno. Najbolj sem se nasmejala tisti temi, ko je podrobno opisal, kako gre “kmečki” folk koristit bone v hotele in kako se ne znajo obnašat. Res posrečeno napisano. Saj ne vzameš vse smrtno resno, ker je brezveze.
sosedaLojzka, 10.08.2021 ob 17:23
Vagabunda je blo v kašni njegovi temi fajn brat, sem se vedno nasmejala. Najbrž je blo itak izmišljeno. Najbolj sem se nasmejala tisti temi, ko je podrobno opisal, kako gre “kmečki” folk koristit bone v hotele in kako se ne znajo obnašat. Res posrečeno napisano. Saj ne vzameš vse smrtno resno, ker je brezveze.
A morda vsaj približno veš kako je bilo naslov teme, da jo poiščem?
Resnica ni prijetna, 10.08.2021 ob 18:05
Zato pa imamo v Sloveniji vse polno butastih bab, katere dedci tepejo in mečejo ob steno. Najbrž jim je to zabavno in smešno.
Vsaka, ki pogreša Vago, bi si zaslužila dva šamarja okrog zmešane buče.
Kakor vzameš ta njegov zapis. Meni je smešno. Ker tisti ki samo laja, niti ne grize. Po navadi je tako.
Julij Cezar, 10.08.2021 ob 18:30
baba tumpasta kokoši je vagabund. tumpasto zarukano je zafural forum. sj je ves čas tle. sm butalc ne zdna druzga špilat psihičnga bumbarja. ta se pa tut vse konča. rezultat je pa tle po parih mescih še zmer ni nč ne dela. stučko sam za pucat kahle. sam seb je zakuru rit. he he
Ampak JULIJ CEZAR razmisli VAGABUND ni bil gej kot sem jaz. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.