Uveljavljanje kaska zaradi toce
ob lanskem hudem toča dogodku na našem koncu je bilo tako, da so postavili pri zavarovalnicah cenilno točko ( šotor) – ob prijavi si dobil obvestilo, da te pokličejo v roku 7ih dni, da se niso ustvarjale gneče. So ti ocenili, obkrožili poškodbe z belim markerjem, poslikali, naredili zapisnik, potem pa si se dogovoril s pooblaščenim popravljalcem. Pri meni je bilo urejeno vse skupaj v 10ih dneh ( Triglav), ni bilo pa razbitih stekel, k sreči – te so jemali prednostno; , stekla so ostala cela ker so bila zaščitena s ponjavo proti toči, pleh pa je bil vseeno zrešetan 70% ( škode preko 1500 eur…. Kasko, 4 leta star avto – ker pač nimam nadstreška in garaže, si privoščim kasko in izplačalo se je.
Benz396, 09.08.2021 ob 22:30
Tudi jaz imam Triglav. Grem preko spleta zdajle oddat prijavo. Hvala ti za vse info! Popravijo pa avto v enem dnevu ali ga moras dlje tam pustiti?
Tudi pri nas so stekla na sreco ostala cela. In tudi me na zalost brez garaze, tako da je kasko must be zadeva.
Ne, ni bilo v enem dnevu vozilo gotovo, ker je bilo potrebno tudi ličanje in barvanje, ne samo vlečenje ven pločevine na vakuum, so bile orng udrtine, sploh bočno . premera tudi 20 cm na blatniku – 3 dni je trajalo. Imam pa tak kasko, da je bilo krito tudi nadomestno vozilo. Good luck !
http://buyneurontine.com/ – gabapentin 600 mg
Forum je zaprt za komentiranje.