Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Od kod južnjakom denar za bmwje?

Od kod južnjakom denar za bmwje?

Večinoma so smetarji, trgovci, gradbeniki in podobni nizko plačani. Od kje imajo torej denar za razne bmwje, audije, mercedze itd? Jaz si ga s povprečno plačo ne morem privoščit, kako si ga potem lahko nekdo z minimalno?

On zaradio sa burekom od 15 godina, nije ni popio ne prokockao kao ti, nego tezko radio bureke svaku noc. ????

Ah, te stare kripe si skoraj vsak lahko privošči. Nakup, ne pa tudi vzdrževanje. BMW je strup za denarnico, ko je treba vzdrževat in popravljat, in pri rabljenem je tega veliko. Mercedes je cenejši.

Slovenke jim jih kupijo, ker so dobri v postelji. Tudi jaz kot gej lahko to potrdim.

Mojmu prvemu fantu črnogorcu (ki je bil prepotenten prasec do konca mimnogrede) je njegova šefica kupila športni avtomobil z streho, ki se odpre.

BMW ima pa danes pri naa res že vsak mulo. Ni važno, če nima stanovanja, če mu mamica vsak dan kuha kosilo in pere gate, važno, da je BMW!

Nekako je postal to avto, ki kaže na IQ in vrednote tistega, ki ga vozi. Pa tudi žensk, ki padajo na takšne tipe.

Odgovor na objavo uporabnika
zmeden787, 07.08.2021 ob 21:20

Večinoma so smetarji, trgovci, gradbeniki in podobni nizko plačani. Od kje imajo torej denar za razne bmwje, audije, mercedze itd? Jaz si ga s povprečno plačo ne morem privoščit, kako si ga potem lahko nekdo z minimalno?

Ne vem, če je ravno tako.  Ne poznam nobenega čefurja, ki bi bil smetar in bi vozil dober avto.

Očitno se fantje znajdejo.  In imajo prav.

Pa saj se znajdete tudi Slovenčki.  Problem je v tem, da vi za ta denar kupujete traktorje, vinske sode in kombajne, na katere pač ne boste ulovili dobre babe.

Poleg tega pa imate majhne tičke, kar ne bi bil problem, če bi znali fukat….pa ne znate, hahaha.

Kriminal (kokain).

Slej ko prej pa gredo v zapor za te stvari, ker so preneumni in leni, da bi delali kaj drugega. Tisti, ta redki, ki so pošteni, so pa na minimalcu. Sam zaslužim malce nadpovprečno plačo pa furam Citroen c4 in avtu nič ne fali.

BMW je “uradni” avto dilerčkov.

ja kako (koka), tako kot sam tvoj banan kralj ki gradi stolpnice po sloveniji, če zdilaš malo tega beucca, imaš avte kot najbolj premožni podjetniki v evropi ;))

Mogoče imajo za čez dan eno službo, za čez noč pa kakšno drugo “službo”, ki ni plačana samo z minimalnem…

Boš moral zamenjat okolje in prostor.

moja hčerka ima enga takšnega fanta z novim BMW-jem. Ko mi je to povedala, da ima čefurja za fanta sva tisti moment končali najin odnos. In tako že več let nimava stikov.

Jarane moj, pa ne možeš u Bosnu sa renaultom, ili citroenom, pa i prosjak vozi bolja kola.A biciklo, vozi samo sirotinja.

Eni imamo pač raje vsaj nekaj na računu in smo brez dolgov kot pa neumni balkanci, ko so v dolgovih pa tudi vključeni večinoma v kriminalna dejanja.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 9390, 08.08.2021 ob 07:15

Jarane moj, pa ne možeš u Bosnu sa renaultom, ili citroenom, pa i prosjak vozi bolja kola.A biciklo, vozi samo sirotinja.

??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close