Mrežaste žabe
Rafaela72, 07.08.2021 ob 20:15
Ali kdaj poleti oblečete mrežaste žabe, samostoječke, dokolenke?
Oblečem ja, občasno. Mrežaste, z veliko mrežo, samostoječe, čez pa dolgo belo kiklo. Zakaj pa ne, meni je to čisto dobra kombinacija. Fajn je ker zraven lahko obujem allstarke ali pa salonarje z visoko petko.
Kr ena523, 08.08.2021 ob 15:56
Evo, zdaj jih bom dala gor, temno rjave samostoječe, belo dolgo kiklo in visoke petke. Greva z mojim na tortico in kavico.
kmetička…. poleti se tudi v štikle obuje obujke, ki se ne vidijo iz štiklov, p gole lepo svetleče depiline noge, ne p smostoješe štumflne. To osijo rpodjlke ljubezni in une kmetičke iz podgurskih koncev.
kmetičkasto, 08.08.2021 ob 16:27
kmetička…. poleti se tudi v štikle obuje obujke, ki se ne vidijo iz štiklov, p gole lepo svetleče depiline noge, ne p smostoješe štumflne. To osijo rpodjlke ljubezni in une kmetičke iz podgurskih koncev.
…nosijo prodajalke ljubezni… nekaj me črka “A” heca na tipkovnici…
kmetičkasto, 08.08.2021 ob 16:28
…nosijo prodajalke ljubezni… nekaj me črka “A” heca na tipkovnici…
Misliš podjetnice?
In zakaj je intelektualna prostitucija kakorkoli sprejemljivejša, pa smo ji lahko priča na dnevnem nivoju?
Zakaj je visok IQ vreden več kot dobra ?? Zakaj je ženska, ki je prišla do fdv-jeve diplome s cenenimi oblekicami z globokimi izrezi bolša od tiste, ki talente prodaja neposredno?
donporleone, 08.08.2021 ob 16:36
Misliš podjetnice?
In zakaj je intelektualna prostitucija kakorkoli sprejemljivejša, pa smo ji lahko priča na dnevnem nivoju?
Zakaj je visok IQ vreden več kot dobra ?? Zakaj je ženska, ki je prišla do fdv-jeve diplome s cenenimi oblekicami z globokimi izrezi bolša od tiste, ki talente prodaja neposredno?
A ti misliš, d so vse SLovenke po defultu FDVjevke in kupovalke cenenega sintetik oblačilnega pofla ? LOL.
NE, tako kot sem napisala – Podgurke, ko pridejo v večje mesto v službo. Kmetičke na kubik.
a to s sponzorjem?, 08.08.2021 ob 16:59
To te sponzor pelje na tortico?
Zunaj je 28 stopinj, stara, menda ne nosis najlonk na tej temperaturi! Se sploh zavedas, kako smesno je to?
NO ja no – si imela kdaj samostoječke mrežste, z veliko mrežo na sebi – mrežaste majo pa luknje. Nikjer ni problema glede vročine, ker imš tudi mednožje na fraj – fora je samo v tem, da ne obuje čevljev na boso nogo poleti, ker bi jo ožulili do krvi. Načeloma so smostoječe fuknikr štumfe oprema za seksualno potešitev in vzburitev. Pa za kakšnega kvikija kje ob zidu, da ni treba dol vlečt pod kiklo.
kmetičkasto, 08.08.2021 ob 18:39
A ti misliš, d so vse SLovenke po defultu FDVjevke in kupovalke cenenega sintetik oblačilnega pofla ? LOL.
NE, tako kot sem napisala – Podgurke, ko pridejo v večje mesto v službo. Kmetičke na kubik.
Draga moja, kot prvo, stvar sem napisal samo za primerjavo. Drugače pa se s tvojim komentarjem na nek način celo strinjam, prvim v temi, da ne bo pomote. Res, dame precej lepše izgledajo brez takšnih dodatkov. Pač pa v lepo, estetsko ukrojenih oblekah, samo kaj, ko estetska vrednost od ocenjevalca do ocenjevalca močno niha. Kar pa se depilacije pri ženskah tiče pa menim, da sploh ni potrebe posebej poudarjati, da se pričakuje gladka koža.
Sem pa razočaran, ker mi v vsej svoji ihti nisi odgovorila na niti eno vprašanje.
En cajt sem, zaradi kapilar. Samo pri eni obleki. Do kolen. Pol so se tiste brez kikl opogumle), nosim zgolj naksi,l), ta pogumne pa kikle, palače limajo tal dlbele hlodčke Ta ljubosumje je hudič pri ženskah, saj lahko maš kavbojke, pred sabo pa moreče hruške, pa ene celo vitke, ampak ko se zbobnajo, zateženo. Ni mi lahko. A da obujem še špičake, saj se mi moje noge podrejo s to goro špehastih. Boh varuj me, ja molim po svoje pred zaljedlim pijalvklmi, ki delajo škodo.
Platforma je boljša), predno se babe vsuje s kilažo. ? pa ni smešno.
mednožje na fraj, 08.08.2021 ob 18:44
NO ja no – si imela kdaj samostoječke mrežste, z veliko mrežo na sebi – mrežaste majo pa luknje. Nikjer ni problema glede vročine, ker imš tudi mednožje na fraj – fora je samo v tem, da ne obuje čevljev na boso nogo poleti, ker bi jo ožulili do krvi. Načeloma so smostoječe fuknikr štumfe oprema za seksualno potešitev in vzburitev. Pa za kakšnega kvikija kje ob zidu, da ni treba dol vlečt pod kiklo.
Mrezaste stumfe z velikimi luknjami pa ful zascitijo stopalo pred zulji, a ne?
Si probalo kdaj?
Obicajno se ti se tiata vrvica od stumfa zazre kam na peti ali prstih in imas se vecje zulje!
Sploh pa, kdo na tej vrocini obuje zaprte cevlje?
Ce ze hoces biti seksi, potem pokazi tudi stopalca!
daj misli malo!, 09.08.2021 ob 08:59
Mrezaste stumfe z velikimi luknjami pa ful zascitijo stopalo pred zulji, a ne?
Si probalo kdaj?
Obicajno se ti se tiata vrvica od stumfa zazre kam na peti ali prstih in imas se vecje zulje!
Sploh pa, kdo na tej vrocini obuje zaprte cevlje?
Ce ze hoces biti seksi, potem pokazi tudi stopalca!
pa kje pišem, da jaz tako nosim – druge tako nosijo :). A ne moreš, da ne bi drmarila spet, ne ? :).
Citiram – samo zate, ker se mi ravno ljubi:
“da ne obuje čevljev na boso nogo poleti, ker bi jo ožulili do krvi”. SI dojela? 🙂
Dejdej, se te spozna, desperadodajka.
Forum je zaprt za komentiranje.