prvi zmenek – spoznala prek neta
Jutri se dobim s fantom s katerim sva se spoznala prek Facebooka in si 2 tedna intenzivno dopisujeva. Očitno je, da sva si všeč, videla sva slike itd., ampak jaz se ful bojim razočaranja, ker mi je karakterno resnično zelo vredu. Vem, da je tudi na monu kar nekaj takih, ki ste se spoznali prek interneta (zmenkarije, kupid, onaon), pa me zanimajo izkušnje, prvi zmenek itd. Karkoli, da ne bom preveč živčna )) Se nama pa zdi, da se poznava že 100 let, ker sva 14 dni res intenzivno komunicirala in si ful stvari povedala. Bi se dobila že prejšnji teden, pa nisva iz istega kraja in ni šlo. Oba imava pa čez 30, nisva najstnika, ha ha.
alenka974, 07.08.2021 ob 15:04
Jutri se dobim s fantom s katerim sva se spoznala prek Facebooka in si 2 tedna intenzivno dopisujeva. Očitno je, da sva si všeč, videla sva slike itd., ampak jaz se ful bojim razočaranja, ker mi je karakterno resnično zelo vredu. Vem, da je tudi na monu kar nekaj takih, ki ste se spoznali prek interneta (zmenkarije, kupid, onaon), pa me zanimajo izkušnje, prvi zmenek itd. Karkoli, da ne bom preveč živčna )) Se nama pa zdi, da se poznava že 100 let, ker sva 14 dni res intenzivno komunicirala in si ful stvari povedala. Bi se dobila že prejšnji teden, pa nisva iz istega kraja in ni šlo. Oba imava pa čez 30, nisva najstnika, ha ha.
Saj se šališ samo 14 dni se poznata ?? Prek interneta ??? Hahhhahhhahhh
No, za pomiritev si dva tedna prepozna. Pač ne smeš se napalit na tujca takole prek dopisovanja, ker kemija je pa možna samo v živo. Včasih se poklopi, včasih pa ne, ne bo pa nobena tragedija in konec sveta, če te na zmenku ne bo navdušil.
Moje internetne zmenkarije so na srečo že daleč daleč v preteklosti, ampak spomnim se enega, ki mu je smrdelo iz ust po greznici na dva metra. Še par dni sem imela ta smrad v nosu.
relaks, 07.08.2021 ob 15:17
No, za pomiritev si dva tedna prepozna. Pač ne smeš se napalit na tujca takole prek dopisovanja, ker kemija je pa možna samo v živo. Včasih se poklopi, včasih pa ne, ne bo pa nobena tragedija in konec sveta, če te na zmenku ne bo navdušil.
Moje internetne zmenkarije so na srečo že daleč daleč v preteklosti, ampak spomnim se enega, ki mu je smrdelo iz ust po greznici na dva metra. Še par dni sem imela ta smrad v nosu.
“”””ki mu je smrdelo iz ust po greznici na dva metra”””
Dobra ???
Prav pripravila si si pot do razočaranja. To izlivanje duše neznancem na internetu, tkanje kao vezi, pričakovanje, pletenje enih filmčkov v glavi kako bo vse čudovito ker je tako čudovit…..to je vse namišljeno. Nič od tega ni resnično. Ne ne poznata se. Tudi če sta 24h na dan čvekala ta dva tedna. Ne poznata se. Govori lahko vsak. Jaz sem se z enim nigerijcem med karanteno pogovarjala kot da sem 25 letna smrklja iz zda :). Ja mal mi je blo dolgčas :). Tip čist napaljen k je mislil kako me bo oskubil. Sem bila najbolj čudovita ženska kar jih je kdaj spoznal :). Tretji dan me je že neizmerno ljubil :).
V najboljšem primeru bo prvo srečanje nerodno in se bosta počasi privajala na družbo en drugega. Mogoče se ujameta, mogoče ne. Slika in nakladanje ti tega ne pove. Ljudje se itak zelo radi lepo predstavimo, tako kot mislimo da v resnici smo (kar je običajno malo skregano z resnico in je bolj kako mislimo da bi morali bit oz. bi želeli biti).Moraš kar v živo človeka videt in opazovat kako funkcionira v realnem življenju da spleteš neke vezi. Razen če si tiste sorte, ki verjame vse kar ji dedci povejo. Potem ti pa vso srečo želim 🙂
Na pravem mestu sprašuješ … Razočaranih kolk češ, pametnih enako. 🙂
Korajžno. Če sta si OK, če se karakterno ujameta, je najslabše, kar se lahko zgodi, da najdeta drug v drugem dobrega prijatelja.
Meni se je zgodilo obratno: prepričana sem bila, da več od prijateljstva ne bo, pa je prišvasala taka kemija, da naju je zadelo do kraja. In ja, še kar sva zadeta. 😉
Moja sodelavka je lani naletela na enega takega tipa na fb, pisala sta si vse mogoče in je čist not padla na njega. Šla z njim na zmenek in pristala v “vezi”, kaj kmalu pa ugotovila, da nekaj ne štima. Skozi neki izgovori na delo in treninge, prijatelje, govoril je, da ima svoje stanovanje, pa ga ni nikoli videla, niti prijateljev, ne staršev. Ko je nekako pogledala v njegov telefon, pa same ženske na fb in twooju, ki jim je isto lagal in pihal na dušo in jih tedensko obiskoval. Mislim da je govoril, da dela v vojski, da je svojo odsotnost opravičil z terenom in treningom, v resnici pa brez službe in doma.
partner643, 07.08.2021 ob 17:26
a nisi rekla na četu da si stara čez 40, tukaj pa praviš da čez 30, kaj je zdaj res? A ti to meni ne verjameš kar sem ti napisal? tudi vse tole kar si napisala o naju, jaz tega ne vidim tako, pridem pa vseeno.
pa p i č k a vam materina, jaz nisem 643, jaz sem 1- ENA!! PRVI!
Kakorkoli že bo, bo izkušnja več. Ne glede na izid. Ne obremenjuj se, ne razmišljaj vnaprej, ampak se prepusti toku dogajanja in naj se življenje zgodi tako ko te mora, ti pa glej da ob tem čim bolj uživaš, se zabavaš in si narediš nešteto lepih spominov. Kako se bomo z nekom imeli je vedno 50/50, naj bo tvoj del 100% in sproti vidiš kam pelje zgodba ter se prilagajaš situaciji. Fleksibilnost je danes na vseh področjih vrlina n1 🙂 lepo se imejta
Fino, da se dobita in super, če se bosta tudi v živo ujela. Bi ti pa vseeno rekla, da bodi pozorna na kakšne red flags-e. Ni treba bit paranoična ampak vseeno eno zdravo mero zadržanosti je pa fajn imeti. Ker po dveh tednih dopisovanja se ne poznata, človeka dejansko ne poznaš, lahko ti govori kar hoče. Lahko, da je iskren, lahko da ni. Kakšen mesec nazaj sem naključno spoznala nekoga, tudi najprej preko spleta (sprva ne z namenom zmenkarij ampak sva se začela dobivati potem tudi na pijači, sprehodih…). Tip izredno simpatičen, ob njem sem se takoj počutila sproščeno (pa imam drugače malo težav z navezovanjem stikov), kot da se poznava že ne vem kako dolgo. Pa sem opazila, da tu pa tam “spreminja zgodbo”, enkrat pravi tako, drugič drugače, prav tako je mnenje prilagajal mojemu. Jaz sem bila tiho glede tega ampak ni šlo mimo mene. Se je izkazalo kasneje, da je kr fajn manipulator in ženske očitno fino padajo na njega. Mogoče je tale tvoj tvoj bodoči mož:) mogoče pa kdo, ki ne bi bilo nič narobe, če bi se mu izognila. Samo to bi ti rekla – po dveh tednih pisanja ne poznaš človeka.
Forum je zaprt za komentiranje.