Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cepil se je enajstkrat in mu ni nič

Cepil se je enajstkrat in mu ni nič

Slišala sem, da naj bi se nekdo cepil kar enajstkrat namesto drugih in tako zaslužil. Je to sploh možno? In če je, potem se sprašujem zakaj vas je tako strah tega cepiva, če nekomu po tolikih odmerkih ni nič.

:DDD Domišljijo pa imaš. Pa recimo da je res- če se je enajstkrat cepil, pa nima efekta, zakaj bi se cepil?

Odgovor na objavo uporabnika
kako je mogoče, 06.08.2021 ob 13:06

Slišala sem, da naj bi se nekdo cepil kar enajstkrat namesto drugih in tako zaslužil. Je to sploh možno? In če je, potem se sprašujem zakaj vas je tako strah tega cepiva, če nekomu po tolikih odmerkih ni nič.

premalo eksplicitno si napisala, nima stranskih posledic, ni strdkov , ni možganske kapi, butasti anticepilci ti pa odgovarjajo da cepivo ne deluje…

Jaz se pa sprašujem kakšno evidenco imajo o cepljenih, “ČE” se je nekdo že 11x cepil?  Poudarjam “ČE”.  Ampak pri nas je vse možno, celo lesena peč za enkratno uporabo.  🙂

Od kar je cepljenje kr tako brez najave se tudi ti lahko, pač vletiš, te pošpikajo in napšišejo karton… Še malo pa bo lahko tarok igral toliko kartic že ima….

Tipo se je cepil v imenu drugih, z njihovo zdravstveno, da so dobili potrdilo o cepljenju, on pa je zaslužil.

Če nima takojšnjih vidnih stranskih učinkov, to se ne pomeni, da mu cepljenja niso pustila škode v telesu. Ta se lahko pokaže čez pol leta, zdaj, v sezoni respiratornih obolenj, lahko pa čez leto ali več v obliki avto imunskih obolenj, raka ipd. Škoda mu je 100% nastala, le ve še ne zanjo.

Joj, kakšne bedarije! Raka bo fasal zaradi RN ali vektorskega cepiva))) A vi sploh veste, kako te zadeve delujejo. Če tisti, ki jih na ta način zdravijo zaradi dtugih bolezni že več kot 10 let niso dobili raka ali avtoimunske bolezni, ne bo niti cepljen proti kovidu. Pa kje vas najdejo tako nerazgledane?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close