Menstra se ne ustavi
43 let, 06.08.2021 ob 10:51
Jaz sem jo imela vsa leta 5 dni. Potem pa eno leto nazaj – ŠOK! Dva ciklusa zaporedoma semjo imela verjela ali ne, 27 dni neprekinjeno. Močno. V curkih sem čutila, kako sem krvavela, strdki velik tudi 7 cm. Potem pa kot bi odrezal, spet vse po starem!
43let, pa si kaj obiskala ginekologa?
Jajca, 06.08.2021 ob 22:45
Na, zdaj pa imaš, ko nisi cepljena. Če bi bila cepljena, bi točno vedela, da je to zaradi cepiva. Tako pa pojma nimaš, zakaj je do tega prišlo.
Dobra 🙂
Mojega kolega je pa prejšnji teden na dopustu zadela možganska kap. HB je preživel, je v bolnici, posledice bodo. Star 38. Ni bil cepljen, zagrizen anticepilec. Seveda bi bilo cepljenje na tapeti, če bi bil. Zanimivo bi bilo vedeti, koliko ljudi je v Slo imelo kap v zadnjih mesecih in koliko jih je bilo cepljenih med njimi. Grem stavit, da med cepljeno populacijo ni kap nič bolj pogosta kot med necepljeno.
Hahaha haha, 06.08.2021 ob 23:14
Dobra 🙂
Mojega kolega je pa prejšnji teden na dopustu zadela možganska kap. HB je preživel, je v bolnici, posledice bodo. Star 38. Ni bil cepljen, zagrizen anticepilec. Seveda bi bilo cepljenje na tapeti, če bi bil. Zanimivo bi bilo vedeti, koliko ljudi je v Slo imelo kap v zadnjih mesecih in koliko jih je bilo cepljenih med njimi. Grem stavit, da med cepljeno populacijo ni kap nič bolj pogosta kot med necepljeno.
Itak da ni nič bolj pogosta kap med cepljenimi. Stvar je samo v tem, da vsako kap pri cepljenih takoj obelodanijo, pri necepljenih pa nobene.
Forum je zaprt za komentiranje.