Medicina ustvarja odvisneže
Če medicina avtomatično z vsakim zvarkom rešuje življenja, potem sploh ne potrebujemo nobenih testov cepiv in zdravil. Vse, kar pride iz laboratorijev, je avtomatično dobro. Zakaj bi sploh potrebovali recepte? Vse bi moralo biti v v prosti prodaji, naj vsak kupi, kar hoče, ker vse je to za zdravje in reševanje življenj. Tudi ni treba predpisovati nobenih dnevnih odmerkov, vsak naj jemlje po lastni presoji, ker škodit ne more. Vse to rešuje zdravje in življenja.
Odvisneži, 06.08.2021 ob 08:57
Prvi odmerek, drugi odmerek, osvežilni odmerek… A ti ljudje bodo sploh še znali živeti brez injekcij vsake pol leta? To bodo narod tolk zmutilali, da sploh ljudje ne bodo več. En skupek RNA n mRNA odvisnežev – mutantov.
to kar naštevaš je zdaj samo doze odmerkov za covid… zdaj pride še gripa zraven… že naročajo cepivo… letos bodo špikali kot nori – milijoni odmerek za covid, pa še za gripo zrave drugega… non stop bodo samo špikali
si pozabil, 06.08.2021 ob 09:24
to kar naštevaš je zdaj samo doze odmerkov za covid… zdaj pride še gripa zraven… že naročajo cepivo… letos bodo špikali kot nori – milijoni odmerek za covid, pa še za gripo zrave drugega… non stop bodo samo špikali
Se strinjam. Kmalu bodo že špikali, če boš samo prdnil.
wd40951, 06.08.2021 ob 09:24
No, jaz sem se dal pičt s Pfizerjem, pa sem res mal bolj trd…v križ… mu mater je…em…
citiram WD40:
Ejga, a nisem pred kratkim, brala, da je bila predolga čakalna vrsta, za cepljenje, pa si se raje obrnil …
Matr vola, pa se ja nisi cepil? A veš, da bi te bilo škoda! ❤️
Janika321, 06.08.2021 ob 09:02
Medicina resuje zivljenja ! Medicina zdravi, podaljsuje zivljensko dobo. Ko zbolis, ne reces, da ne gres v bolnico, da noces zdravil.
…ahm…točno ja, podaljšuje življ.dobo – saj ni važno, da se dotični ne zaveda, da je še živ, v polnosti odvisen od oskrbe, … važno je, da po merilih medicine še živi, pa čeprav komaj še vegetira …
ni ga čez komot, 06.08.2021 ob 10:21
citiram WD40:
Ejga, a nisem pred kratkim, brala, da je bila predolga čakalna vrsta, za cepljenje, pa si se raje obrnil …
Matr vola, pa se ja nisi cepil? A veš, da bi te bilo škoda! ❤️
sem se naročil, po treh tednih prišel na vrsto, zdaj… sem pa cepec. druga doza drug teden… pol pa..če je to to, je to to.
Sem se pa samo zato, da lahko procepilce jebem v glavo.
Forum je zaprt za komentiranje.