Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Maternični vložek

Maternični vložek

Hojla!

Želim nehormonsko kontracepcijo. Najraje bi maternični vložek. Moj ginekolog nima več na voljo materničnega vložka z bakrom. Zanima me, kje ga še lahko dobim? Pa da je tud ginekolog vredu, ne kak zatežen, če je možno.Z

Zdaj, da vsakega kličem, ni glih opcija.. Kakšne so izkušnje osebne? A to potem pomeni, da bolje, da tudi ginekologa zamenjam? Verjetno bi bilo to najbolje v tem primeru.

Hvala vsem za pomoč.

Odgovor na objavo uporabnika
Priporočilo, 05.08.2021 ob 20:56

Hojla!

Želim nehormonsko kontracepcijo. Najraje bi maternični vložek. Moj ginekolog nima več na voljo materničnega vložka z bakrom. Zanima me, kje ga še lahko dobim? Pa da je tud ginekolog vredu, ne kak zatežen, če je možno.Z

Zdaj, da vsakega kličem, ni glih opcija.. Kakšne so izkušnje osebne? A to potem pomeni, da bolje, da tudi ginekologa zamenjam? Verjetno bi bilo to najbolje v tem primeru.

Hvala vsem za pomoč.

Svoje telo boš uničevala zaradi f…ka. Beda! Raje se spravi delat

Kura, 05.08.2021 ob 22:37

Svoje telo boš uničevala zaradi f…ka. Beda! Raje se spravi delat

Nisem vedel, da še obstajajo inkvizitorji, ki verjamejo, da je seks, ki ni namenjen reprodukciji in gre pri njem le za užitek, grešen.

donporleone, 05.08.2021 ob 22:46

Nisem vedel, da še obstajajo inkvizitorji, ki verjamejo, da je seks, ki ni namenjen reprodukciji in gre pri njem le za užitek, grešen.

Gre za to, da se vstavljajo v žensko telo (v njene najnežnejše dele) predmeti da lažje f…ka. Kje je tu užitek, da ti vstavljajo spirale vložke itd.  in jo potem dec še nabija v to ???  Če je tolk zabita, naj si notri v vagino namontira cel lamber pa bo prava kanta za smeti! Gravže babje

Baker dobiš poceni pri ciganih. Če pa ga slučajno nimajo, pa je dobavni rok ena noč.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close