Maternični vložek
Hojla!
Želim nehormonsko kontracepcijo. Najraje bi maternični vložek. Moj ginekolog nima več na voljo materničnega vložka z bakrom. Zanima me, kje ga še lahko dobim? Pa da je tud ginekolog vredu, ne kak zatežen, če je možno.Z
Zdaj, da vsakega kličem, ni glih opcija.. Kakšne so izkušnje osebne? A to potem pomeni, da bolje, da tudi ginekologa zamenjam? Verjetno bi bilo to najbolje v tem primeru.
Hvala vsem za pomoč.
Priporočilo, 05.08.2021 ob 20:56
Hojla!
Želim nehormonsko kontracepcijo. Najraje bi maternični vložek. Moj ginekolog nima več na voljo materničnega vložka z bakrom. Zanima me, kje ga še lahko dobim? Pa da je tud ginekolog vredu, ne kak zatežen, če je možno.Z
Zdaj, da vsakega kličem, ni glih opcija.. Kakšne so izkušnje osebne? A to potem pomeni, da bolje, da tudi ginekologa zamenjam? Verjetno bi bilo to najbolje v tem primeru.
Hvala vsem za pomoč.
Svoje telo boš uničevala zaradi f…ka. Beda! Raje se spravi delat
donporleone, 05.08.2021 ob 22:46
Nisem vedel, da še obstajajo inkvizitorji, ki verjamejo, da je seks, ki ni namenjen reprodukciji in gre pri njem le za užitek, grešen.
Gre za to, da se vstavljajo v žensko telo (v njene najnežnejše dele) predmeti da lažje f…ka. Kje je tu užitek, da ti vstavljajo spirale vložke itd. in jo potem dec še nabija v to ??? Če je tolk zabita, naj si notri v vagino namontira cel lamber pa bo prava kanta za smeti! Gravže babje
Forum je zaprt za komentiranje.