Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj imate slovenci radi naravu?

Zakaj imate slovenci radi naravu?

To neznam, mi srbini tega nemamo, pa za smeče, slovenec vse pobere, a meni ni problem pustit smeče tam kjer stojim. Pa dozvole, bože mili okoljske dozvole i to, kod nas samo platiš pa imaš. Pa ekologi, ma kakvi ekologi, dam ti brcu u guzicu, jaz lahko postavim rafineriju u narodnoj park. Pa res ste glupi, umesto da zaradite, raje čuvate naravu…

Pa volimo i tebe smet!

Zarad regrata.

Dokaz, da si glup ko ku.ac .

Kurac je lahko tup, ampak je potreben…vsaj včasih.

Odgovor na objavo uporabnika
wd40212, 05.08.2021 ob 19:22

Kurac je lahko tup, ampak je potreben…vsaj včasih.

??

Gledam mal po yt kaj je u recomended pa vidim ta video sm kr cmok dobu u grlu
How Saudi Arabia Is Turning Desert into Huge Farmlands
Jeebo li vas nostradamus da vas jeebo

Magaricaaaaaa, 05.08.2021 ob 19:31

Gledam mal po yt kaj je u recomended pa vidim ta video sm kr cmok dobu u grlu
How Saudi Arabia Is Turning Desert into Huge Farmlands
Jeebo li vas nostradamus da vas jeebo

To je približno tako trajnostno naravnano, kot je v Nevadi Las Vegas. Če zlivaš vodo v pesek, česa prej zmanjka- vode ali peska?

wd40212, 05.08.2021 ob 19:34

To je približno tako trajnostno naravnano, kot je v Nevadi Las Vegas. Če zlivaš vodo v pesek, česa prej zmanjka- vode ali peska?

Če je voda iz morja, potem prej peska zmanjka.

EU ja, 05.08.2021 ob 19:54

Če je voda iz morja, potem prej peska zmanjka.

Maš prav…pa alge maš sredi puščave.

ponosni rbin, 05.08.2021 ob 18:53

To neznam, mi srbini tega nemamo, pa za smeče, slovenec vse pobere, a meni ni problem pustit smeče tam kjer stojim. Pa dozvole, bože mili okoljske dozvole i to, kod nas samo platiš pa imaš. Pa ekologi, ma kakvi ekologi, dam ti brcu u guzicu, jaz lahko postavim rafineriju u narodnoj park. Pa res ste glupi, umesto da zaradite, raje čuvate naravu…

svi zajedno volimo kolinje!

Pravi Srbi so ponosni intelektuani ljudje, ki ne žalijo in niso primitivni. Ti moraš bit nekdo, ki močno sovraži Srbe in jih mečeš v slabo luč pred Slovenci. Ki pa samo čakajo da pljuvajo po njih. Ti moraš bit Albanec ali Črnogorec.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close