Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Klošarji vdrli in zasedli staro cukrarno!

Klošarji vdrli in zasedli staro cukrarno!

Tisti del, ki ni dočakal obnove, prebili so JEKLENA vrata, zdaj imajo en kup šare že notri, cel dan je že policija tam. Nenormalno veliko klošarjev ima LJ glede na št. prebivalcev.

Vidim, da je res ogromno klošarjev v žabariji

Nikoli prej jih ni bilo toliko. Ne vem kaj bi si mislil nek nemški turist.

Ni mi všeč to. Pa mi nimam nič proti njim. Čisto v redu mi je, da so v centru Ljubljane. Nekje morajo tudi oni imeti prostor. Kvečjem odvratna mi je hinavščina nekaterih zahodnih mest kako se znebijo klošarjev zato, dajo videz uglajenega bogatega mesta. To spominja na kakšne skrajne muslimanske države.

Naj turisti, ki pridejo k nam v Ljubljano vejo, da so prišli v resnično mesto z resničnimi ljudmi in usodami in ne v turistični Disneyland.

Ni pa uredu, da neobnovljeni del Cukrarne ni bil ustrezno zaščiten saj se še zdaj uporablja za razstave. Nazadnje sem bil notri pred dvema letoma ko je Svetlobna gverila imela fantastično razstavo z vizualnimi svetlobnimi učinki.

Ja vsi imajo radi Ljubljano.  Tudi med klosarji ni Ljubljancanov.  So le pritepenci iz vasih podezelskih zahojenih krajev.

Tudi klošarji so ljudje.

Kakšna novica o temu?

Vrgli so jih ven, šaro tudi, vrata pa so zdaj dvojno zavarili in začasno postavili 2 varnostnika.

Spet lažeš.

Je pa zanimivo, da te toliko privlačijo, katera tema po vrsti je že to?

Odgovor na objavo uporabnika
joooj579, 06.08.2021 ob 19:40

Vrgli so jih ven, šaro tudi, vrata pa so zdaj dvojno zavarili in začasno postavili 2 varnostnika.

Kako zavarili? Kako pa bojo vrata odpirali, ko bo kakšna razstava?

Stranska vrata so to.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close