Zakaj so vsi testi iz tujine negativni
Mene zanima kako je to mogoče, da so vsi turisti, ki se testirajo s plačniskimi hitrimi testi na hr pred odhodom domov negativni? Jaz še nisem slišal da bi bil kdo pozitiven. Razsvetlite me prosim, ker sem dva dni nazaj poklical na hr pred odhodom domov, da se naročam na test in sem kar čez 3 ure dobil na mail potrdilo brez plačila in testiranja, da sem negativen. Kdo je tu nor?
Karel veliki, 05.08.2021 ob 17:15
Mene zanima kako je to mogoče, da so vsi turisti, ki se testirajo s plačniskimi hitrimi testi na hr pred odhodom domov negativni? Jaz še nisem slišal da bi bil kdo pozitiven. Razsvetlite me prosim, ker sem dva dni nazaj poklical na hr pred odhodom domov, da se naročam na test in sem kar čez 3 ure dobil na mail potrdilo brez plačila in testiranja, da sem negativen. Kdo je tu nor?
Če je covidida zdej v Grčiji na morju. Počak sej vidš da že pripravljajo valove vse sorte barve. Mogoče bo pol obratn vse. Moraš štekat, da hotelov in novih dragih apartmajev ki se dajejo v najem nimajo ljudje, ki delajo za minimalca. Takrat ko potrebuje hotelir keš pa tisti ki ima drage apartmaje takrat ni dilem. Ampak oni potem zaslužijo za celo leto in uživajo celo leto folk pa gara pa še testirat ga hočjo kot psa pa dresirat vsak teden. No psa glih ne tokrat, ker prej dojame pa tud ugrizne če je treba. Folk pa pač grize tistega ki je frend sledi pa unmu ki mu je sovražnik.
Forum je zaprt za komentiranje.