Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ne morem verjeti kaj je reklo sinovo dekle

Ne morem verjeti kaj je reklo sinovo dekle

Zadnjic sem spoznala sinovo dekle, zelo simpatična, prijazna, luštna. Prav lep par sta in jo vprasam kaksne nacrte ima za prihodnost pa rece, da, ko konca s studijem, se zaposli, ponudbo za službo že skoraj ima, jo bodo vzeli, ko diplomira in jo vprasam, ce bi se preselila k nam na primorsko, sicer je od nas oddaljena kar enih 100 km pa pravi, da se ima namen preseliti sem, ker ji je ze od nekdaj vsec primorska pa, ce to z mojim sinom ali ne. Neverjetno kaj takega res nisem pričakovala. Ampak je bila vsaj iskrena.

v čem pa je problem? A se ženska brez ku….. ne more preseliti na Primorsko? Misliš, da se še nobena ni?

Hm, nobena stvar ni črno bela. Lahko, da sta se kaj spričkala, predno sta prišla k vam. Je tudi nek pritisk za sina in zanjo, da spozna starse partnerja.

Je pa tako, kot ste rekla, iskrena.

In? Ji je vsaj všeč Primorska, ena težava z usklajevanjem manj.

ha?

kaj je tvoj problem?

domnevam, da ni mislila, da se bo preselila v tvojo hišo, glede na to, kako je oblikovala stavek…. če bosta ostala skupaj ali pa ne.

ali kaj te zdaj moti?

da je realna glede ocene veze s tovjim ljubim sinkom?

mogoče pa zlati sinko ni tako zlat, kot se tebi zdi in taka terna?

Verjetno je kmeticka iz vukojebine doma.

In kaj je tu zdaj problem?

Pravis, da je punca simpaticna, pa se pametna je.

Kaj ti ne stima?

Ker se želi preseliti na primorsko ali ker ni tvoj poba edini/ali pa sploh razlog za selitev? Mislim res se trudiš da najdeš nekaj da boš lahko sama pred sabo se bolje počutila ker boš sikala mladima za brezveze. Je težko biti zadovoljen a ne? Je treba najti nekaj kar ni ok po tvoje. Bog ne daj da bi bilo vse ok. Drama queen.

Odgovor na objavo uporabnika
Gozdniajvar, 05.08.2021 ob 11:51

Zadnjic sem spoznala sinovo dekle, zelo simpatična, prijazna, luštna. Prav lep par sta in jo vprasam kaksne nacrte ima za prihodnost pa rece, da, ko konca s studijem, se zaposli, ponudbo za službo že skoraj ima, jo bodo vzeli, ko diplomira in jo vprasam, ce bi se preselila k nam na primorsko, sicer je od nas oddaljena kar enih 100 km pa pravi, da se ima namen preseliti sem, ker ji je ze od nekdaj vsec primorska pa, ce to z mojim sinom ali ne. Neverjetno kaj takega res nisem pričakovala. Ampak je bila vsaj iskrena.

PREDVIDEVAM , DA ŠE NISTA DOLGO SKUPAJ…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close