Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Brat mi osvaja punco

Brat mi osvaja punco

Pred kratkim se je starejsi brat razšel s punco. Zadnje case pa opazam, da se smuka okoli moje. Pise ji na messenger, jo sprasuje, kam greva na morje in, ce gre lahko z nama, ce gre z njo v trgovino, jo odpelje v bližnji bife intako dalje. Segalo je ze tako dalec, da je celo oce pripomni, da naj si najde svojo in naj jo neha osvajat. Ko igramo kaksne druzabne igre hoce bit zmeraj z njo v paru. Punca mi je ze potozila, da se nekam cudno obnasa do nje in, da se pocuti nelagodno. Zaradi tega noce vec priti k nam domov. Zato sem vec ali manj pri njej. Brat me se zdaj sprasuje kdaj bo prišla. Seveda mu raje ne recem nic. Ma nevem kaj mu je? Sem jaz kriv, ce zbira take luzerke za v posteljo…?

Ah dajte no, a noben nima več domišljije?

Si mal retardiran?

Dokler ostane v družini, je vse v redu. Važno da ne udari tuj sovražnik, domači so ok

Tudi če bo zanosila, se ne sekiraj, saj imata z bratom SKORAJ popolnoma enak DNK….

Edini problem bi bil, če ima brat drugega očeta, kar pa najbolj ve tvoja mati.

Cel Bergdoktor!

Če se ugotovi, da je tvoja punca pravzaprav tvoja sestra, ampak ne od tvoje mame, temveč od tete, ki je bila slepa, pa jo je posvojil tvoj dedek, ki ni tvoj biološki dedek, temveč od vašega vrtnarja prijatelj, tvoj pravi oče pa je v resnici njena “mama” ki je trans sedaj.

Luzer si lahko samo ti. Si zihr, da je s tabo vse v redu? Da nis kje iz idrije usel

A ste blentavi

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close