Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Po treh tednih dopusta se spet vračamo v mračno Ljubljano :((

Po treh tednih dopusta se spet vračamo v mračno Ljubljano :((

Pa tako lepo je bilo, v petek pa ponovno domov:(((( V ponedeljek ponovno v služboo. Ahhh tako sem depresivna. Lepo je bilo na morju … premalo mi je bilo, rabila bi še en mesec..

Dopust je vedno prekratek. Ampak če prav razumem, ga še ni konec? Torej uživaj, dokler lahko! 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
žalostna na dopustu, 04.08.2021 ob 14:19

Pa tako lepo je bilo, v petek pa ponovno domov:(((( V ponedeljek ponovno v služboo. Ahhh tako sem depresivna. Lepo je bilo na morju … premalo mi je bilo, rabila bi še en mesec..

Sej menda nisi toliko fu.knjena, da si zares Ljubljančanka in obenem nekaj takega napišeš sem gor? (Glede na to kako zelo se Ljubljano zaničuje tu gor.)

Jap, danes je pa res mračno v Ljubljani. Pa mokro tudi. 🙂

Ljubljana je vedno mračna, to mesto bi bilo potrebno porušit in posejati travo čez.

Ne vem, kaj se sploh vračate? Ostanite na Hrvaškem in zaprosite za državljanstvo. Življenje je kratko, edino, ki ga imaš, zakaj bi ga zapravil v nekem mračnem močvirju, če je toliko lepših krajev na svetu?

Na Hrvaskem je zelo lepo, v Ljubljani pa je naravnost cudovito.

Ljubljana je danes pusta, ker je slabo vreme.    Po podezelju je pustos in  morbidnost vsak dan.

Vsake oči imajo svojega malarja, meni je Ljubljana všeč, ampak jo redko vidim. Sicer pa je vsako mesto mračno, če je človek slabe volje, utrujen, naveličan, jezen, razočaran ipd.

Zopet ena ki nima pojma. LJ je bila poleti vedno živahna in polna turistov. Lani in letos pač ne. In je pač prazna, ker so dopusti.

Pa kakšno misliš da je pozimi na tvojem tako opevanem morju – žalost. Pojdi pozimi v center Dubrovnika ki poleti poka po šivih. Tisto je šele turobno. Mesto strahov.

Pa še nekaj. Četudi bi živela na tvoji sanjski destinaciji tik ob morju. In bi poleti leto za letom poslušala otroški vrišč čez cel dan in nočno žuranje staršev ponoči. Ti pa vstani zjutraj za na delo in ugotoviš, da imaš zaparkiran avto. Po končanem delu pa še vožnja domov, otroci na izvenšolske aktivnosti, kuhanje ………………. me prav zanima kako bi takrat govorila.

In sem iz obale. Dopust preživljamo na Pohorju na kmečkem turizmu, kjer je edini hrup kikirikanje petelina. Naberemo si energije in preživimo pač invazijo v poletnih mesecih. Ampak svojega mesta nikoli ne kritiziram. Ne poleti in ne pozimi. Ker če bi me tako zelo motilo bi se preselila.

Zdaj lahko razumeš zakaj zganjajo tako propagando s cepivi in si nabirajo milijarde. Da bodo lahko mnogo let uživali ne samo kak teden dva na čudovitih krajih.

Desperadodajka, 05.08.2021 ob 12:08

Ne vem, kaj se sploh vračate? Ostanite na Hrvaškem in zaprosite za državljanstvo. Življenje je kratko, edino, ki ga imaš, zakaj bi ga zapravil v nekem mračnem močvirju, če je toliko lepših krajev na svetu?

Parav imaš naj spi.zdi ven iz Ljubljane avtorica.

Tristan988, 05.08.2021 ob 12:12

Ljubljana je danes pusta, ker je slabo vreme.    Po podezelju je pustos in  morbidnost vsak dan.

Na podeželju je tista pustost večino le zaradi tega ker so se mesti muteži vtikali v podeželje in se še. Oni na betonu niso prizemljeni zato počnejo traparije in škodo tako v svetu kot na podeželju.

Praktično ubijajo vse kar je živega in lepega s svojimi bolanimi umi.

Tu na deželi je vedno lepo.Nikoli depresivno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close