Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Grem lahko v črni obleki na poroko?

Grem lahko v črni obleki na poroko?

Zelo na hitro sem dobila vabilo na poroko. Edina primerna oblekica je črna. Bo to ok?

Ni priporočljivo, sem pa že videla. Vsekakor moraš skombinirati vsaj z barvnimi dodatki.

Kombiniraj jo s kakšnim enobarvnim šalom v živi barvi iz svile ali prosojne tkanine (ker je poletje) in torbico ter sandali v isti barvi, npr. https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.etsy.com%2Fsg-en%2Flisting%2F721085392%2Fyellow-silk-scarf-silk-chiffon-poncho-in&psig=AOvVaw1MNlyxdPFgmPYu1XFdgZze&ust=1628160818633000&source=images&cd=vfe&ved=0CAsQjRxqFwoTCIDd1eqZl_ICFQAAAAAdAAAAABAD

Komot gres v crni obleki, samo dodaj se kaj v svetlih barvah, sploh ker je poletje in poletje samo klice po svetlih in zivih barvah, poroka pa prav tako.

Odgovor na objavo uporabnika
gre se za to, 04.08.2021 ob 12:54

Kombiniraj jo s kakšnim enobarvnim šalom v živi barvi iz svile ali prosojne tkanine (ker je poletje) in torbico ter sandali v isti barvi, npr. https://www.google.com/url?sa=i&url=https%3A%2F%2Fwww.etsy.com%2Fsg-en%2Flisting%2F721085392%2Fyellow-silk-scarf-silk-chiffon-poncho-in&psig=AOvVaw1MNlyxdPFgmPYu1XFdgZze&ust=1628160818633000&source=images&cd=vfe&ved=0CAsQjRxqFwoTCIDd1eqZl_ICFQAAAAAdAAAAABAD

U, hvala, tole se mi zdi zelo dobra ideja, bom pobrskala po omari, če imam kakšen primeren šal. Ali pa vsaj kakšen pisan nakit – to bi tudi šlo kajne? Ampak mora biti verjetno bolj živa barva – bela ali bež ne bi bila najbolj primerna, čeprav se mi zdi, da najbolj pašeta s črno.

Seveda lahko, brez skrbi.

če sem jaz lahko šel v kratkih hlačah na poroko, potem greš lahko tudi ti v črni obleki. To misliš na večerno črno obleko.

Poletna poroka, 04.08.2021 ob 11:40

Zelo na hitro sem dobila vabilo na poroko. Edina primerna oblekica je črna. Bo to ok?

Pazi da ne boš zasenčila neveste :))))

https://www.slovenskenovice.si/bulvar/domaci-traci/helena-blagne-na-poroki-s-cudovito-obleko-zasencila-nevesto-foto/

Poletna poroka, 04.08.2021 ob 13:58

U, hvala, tole se mi zdi zelo dobra ideja, bom pobrskala po omari, če imam kakšen primeren šal. Ali pa vsaj kakšen pisan nakit – to bi tudi šlo kajne? Ampak mora biti verjetno bolj živa barva – bela ali bež ne bi bila najbolj primerna, čeprav se mi zdi, da najbolj pašeta s črno.

Seveda, tudi kakšen živahen nakit je odlična rešitev! Ampak naj bo res tak bolj igriv, poletni, in vsaj ena od barv naj se ponovi v torbici.

Tudi bež bi lepo šla ali slonokoščena, bele pa jaz ne bi kombinirala, že zaradi neveste 🙂

Črna je edina primerna barva!

Če nimaš druge možnosti pejt v črni, z dodatki. Sicer pa črna ni najlepša/najbolj primerna za poroko.

Zakaj pa ne, eni se v crni tudi porocijo npr. igralka Ana Dolinar

-misst-, 04.08.2021 ob 18:20

Če nimaš druge možnosti pejt v črni, z dodatki. Sicer pa črna ni najlepša/najbolj primerna za poroko.

Črna obleka je povsod primerna.

Ja, v črni bom šla, ste me prepričali! Imam že cel outfit zrihtan – črna oblekica in ena odštekana pisana ogrlica ter sandali in torbica v eni od barv na ogrlici.

Hvala za nasvete, sedaj pa me zanima še, ali je jopica preveč staromodna za čez? Če bo kaj mraz proti večeru, da se ogrnem …

Vedno in povsod sem v črni. Vsa ožja in širša družina me je ‘vajena’ v črni…

Aja….Poročila sem se tudi v črni – razen matičarke in prisotnih ostalih na matičnem uradu ni bil noben drug vidno šokiran.

Jaz pa nisem za, da podprem črno na poroki. V bistvu me moti, da ljudje v črni ne hodijo na pogrebe, ampak vidiš še vse druge barve. Na drugi strani pa se mi zdi, da črna in bela pač nista za na poroko. Je ja toliko barv. Saj ne žaluješ.

Marko diha, 04.08.2021 ob 14:51

Pazi da ne boš zasenčila neveste :))))

https://www.slovenskenovice.si/bulvar/domaci-traci/helena-blagne-na-poroki-s-cudovito-obleko-zasencila-nevesto-foto/

Ta obleka pa res ni nič posebnega, nevesta je videti veliko bolj ljubka.

Jaz ne bi šla v črni obleki na poroko, ti pa kakor želiš.  Razen, če lahko čez to obleko daš kakšno tanjšo jakno svetlejše barve.

Prej bi rekla, da imaš fiksno idejo, da moraš obleči ravno to obleko. Sigurno imaš v omari še kaj drugega. Sploh pa je mogoče dobiti relativno poceni dobro poletno obleko, ki je sigurno ne boš oblekla samo na tej poroki.

Črna ni primerna za poroko. A je res treba še na veselem dogodku gledati depresivno žalno črnino? Ne! 

Črna barva je barva žalovanja in primerna za pogreb.

Obleci kaj drugega. V črnini boš izpadla čudna.

Črna je vedno elegantna. Zaradi poletja pa je dobro dodati kakšen svetlejši dodatek.

Razumem, da se črna tradicionalno nosi za pogreb, ampak to ne pomeni, da ni primerna tudi za druge priložnosti. Ne razume, zakaj se vam to zdi depresivna barva, meni se zdi elegantna, klasična.

Je pa res, da ne paše vsakomur. To, da je črna najboljša izbira za večino žensk, je mit, nekatere v njej izgledajo zelo bledo, grozno. Zato je namesto črne temno modra za večino žensk bolj varna izbira, pa še vedno deluje elegantno, primerna je za vse priložnosti, poroke, pogrebe, sestanke.

Poletna poroka, 04.08.2021 ob 18:56

Ja, v črni bom šla, ste me prepričali! Imam že cel outfit zrihtan – črna oblekica in ena odštekana pisana ogrlica ter sandali in torbica v eni od barv na ogrlici.

Hvala za nasvete, sedaj pa me zanima še, ali je jopica preveč staromodna za čez? Če bo kaj mraz proti večeru, da se ogrnem …

Če je iz finega (tankega) materiala, ni nič staromodna. Ne poslušaj žensk s plašnicami na očmi. Mala črna obleka je vedno primerna, sploh tako, kot jo boš ti pokombinirala.

Predvsem pa, uživajte in lepo se imejte na poroki!

sestra je prišla v črnem na mojo poroko, preko pa pisan desigual style plašč. ali je bil celo desigual.

mene ni motilo. tudi me ni motilo, da je bil svak v trenirka style jakni :D, dve svakinji pa v puloverjih

jaz sem imela svoj dan 😀

to mi je bilo najbolj važno

Črna povsod, 04.08.2021 ob 18:36

Črna obleka je povsod primerna.

Črna, meni najljubša barva za oblekce, še zdaleč ni samo žalna barva. Ni pa niti vedno najbolj primerna. Na poroko, ki je dnevni dogodek, naj bi se nosile bolj svetle barve. Črni in beli naj bi se izognil.

Čeprav, če je ena v črnem, ni problem, bolj, če jih je pol v črnem.

To so priporočila. Avtorica se pa seveda lahko obleče karkoli, oziroma “gre lahko” na poroko tudi v črni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close