Vrnitev v Slo.brez hitrega testa
Na meji rečeš, da ti naj pošljejo odločbo o karanteni.
Odločbe tak ne folgajo pošijat in jo boš dobil čez 2 tedna komaj, ko bo že karantena zdavnaj mimo.
Brez odločbe te tudi kontrolirat ne morejo.
Jaz sem rekel na meji, da nimam PCT, da naj me da v karanteno, da se bom pritožil kot ponavadi in je samo zamahnil z roko in me spustil preko.
Larfa, 03.08.2021 ob 10:45
Kot sam naslov pove,če pridem v Slo.iz Hrvaške brez testa in mi na meji dodelijo 14 dnevno karanteno,kaj naredit doma?A je po 5 dneh karantene možno naredit hitri test,ali moram delat PCR test,ki stane na žalost 80€?Hvala za odgovore.
Tko ti povem. Ne vem sicer več kako je zdej s karanteno, ker se mi ne da več spremljat tega sra.nja, ampak vrjetn jo res lahk še zmer prekineš s PCR testom 5.dan. Ni ti treba plačat za test. Pokličeš zdeavnico, poveš kakšn simptom in te bo ona sama brezplačno poslala na PCR test.
Drugač pa:
V karanteno te noben policaj ne more poslat. Da bi šla v karanteno rabš odločbo, na meji pa dobiš sam potrdilo, ki pa nima pravne podlage. In potem ti da neki za podpisat. Ne podpisuj! Napišeš da se ne strinjaš z njihovim postopkom. Oni se sklicujejo na odlok, ti pa se sklicuješ na ustavo RS, ki je nad zakoni, komi potem pridejo odloki. Če na meji nič ne podpišeš, nimajo pravne podlage za karanteno. In tud noben ne sme h teb domov prit brez sodnega naloga.
dokler, 03.08.2021 ob 13:05
Tako bo dokler ne bo država , tako kot Francija zaostrila pogojev, kdor ni cepljen prvo na suspenz potem pa na sončno, je dovolj drugih…
A res da vas je dovolj drugih ki bi delali v težkih pogojih za minimalca v DSOjih in bolnišnicah?
Le kje se skrivate? Non stop so razpisi, prijav pa praktično ni. Dajmo vi cepljeni, kar pogumno.
Obvestilo o karanteni ima polno pravno veljavo in na tej podlagi vas potem lahko na domu obišče zdravstveni inšpektorat ali pa policija.
Za vročitev na meji je vseeno ali podpišete ali pa ne. Bo pač policist kot uradni vročevalec po ZUP naredil uradno zabeležko, da vam je vročil. In vam je s tem pravno gledano bilo veljavno vročeno.
Vse ostalo so butasta laična nakladanja a la “ena južna”.
http://buyneurontine.com/ – Neurontine
Forum je zaprt za komentiranje.