Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali mislite, da so se vodilini dejansko cepili s cepivi

Ali mislite, da so se vodilini dejansko cepili s cepivi

Na mojem mestu težko postavljam trditve in še kaj drugega. Vešči in inteligentni bralci bodo že razumeli, kaj berejo. Osebno sem prepričan, da se naši voditelji, kot tudi drugi po svetu niso cepili s cepivi, saj vedo, za vse stranske učinke. Osebno sem prepričan, da so se cepili s placebom . Injekcije so bile vnaprej pripravljene, na mizici. O originalni pakungi ni bilo sledi.Tako je bilo videti po tv, kdor je pazljivo opazoval posnetek.

Se eno noro babse!

Ne vem. S tem se ne ukvarjam. Vsak naj presodi zase.

Seveda so se !!  Kaj ze mede ?

Tako noro vprasanje, da ni vredno odgovora.   Verjetno verjames, da je zemlja ploscata ?

Zakaj se pa bi, če se jim ni treba.

Zaradi dopusta se jim ni treba, ker imajo diplomatsko imuniteto. Kot se je cepil povprečen debil zaradi dopusta.

Zaradi virusa pa prav tako ne, ker če bi se dejansko bali nekega virusa, ne bi imeli privatnih žurk brez nagobčnika.

Cepljenje in nagobčniki ter vso nasilje so le za navadno rajo.

Jaz tudi mislim da se niso.

1000% se niso.

je pa to? Enkrat samo slika nastavljene igle, video pa gaza na roki, skozi katero naj bi ga babnica cepila? Zavajanje!!! Nismo budale.

https://ptujinfo.com/novica/slovenija/foto-video-slovenski-politicni-vrh-se-je-cepil-s-cepivom-astrazeneca/165881

Kaj je nekaterim življenje težko … Vsepovsod vidite zaroto, temno stran … Mi je žal za vas.

Odgovor na objavo uporabnika
Šnelca_783, 03.08.2021 ob 10:21

1000% se niso.

stoproprocentno niso tako neumni, da se ne bi.

še luka mesec in miha kordež ne.

Menim, da se gospodu Janezu Janši sploh ne bi bilo potrebno cepiti, saj ga ni virusa, ki bi si upal Njega okužiti.

iz visokih krogov, 03.08.2021 ob 09:59

Na mojem mestu težko postavljam trditve in še kaj drugega. Vešči in inteligentni bralci bodo že razumeli, kaj berejo. Osebno sem prepričan, da se naši voditelji, kot tudi drugi po svetu niso cepili s cepivi, saj vedo, za vse stranske učinke. Osebno sem prepričan, da so se cepili s placebom . Injekcije so bile vnaprej pripravljene, na mizici. O originalni pakungi ni bilo sledi.Tako je bilo videti po tv, kdor je pazljivo opazoval posnetek.

Verjetno to mnenje ni daleč od resnice. Saj če bi se bali ti ki tako natolcujejo kako je vse hudo tudi maske ne bi sneli ,ko se kamere ugasnejo kajne? No ni potreben odgovor saj ga vemo.

Kot si lahko predstavljamo, da se policisti ne bi upali niti dotakniti ljudi, če bi imeli ti kugo kaj šele da jih objemajo za vratove, ko jih mečejo po tleh in batinirajo.

Slovenski domoljup, 03.08.2021 ob 16:05

Menim, da se gospodu Janezu Janši sploh ne bi bilo potrebno cepiti, saj ga ni virusa, ki bi si upal Njega okužiti.

brihtna misel

itak da se niso. oni dobr vejo da je to strup namenjen nam

Vi cepilci in anticepilci se kar klofajte med sabo. Politiki pa se smejejo. To je njihov namen, skregat ljudstvo, ker skregane ljudi je lažje vodit.

Seveda pa se najverjetneje noben politik dejansko ni cepil. Niti ne spoštujejo ukrepov, ko kamere ugasnejo. Pred kamero se “kregajo” za kamero gredo na pijačo. Tako je to.

Vi se pa kar klofajte še naprej. Lp.

Če ne verjameš, da so se politiki – naši športniki so se, in to od prvega do zadnjega. Pa poglej, kaj zmorejo in kakšne rezultate zdaj dosegajo na OI. Sicer ne zaradi cepljenja, ampak škodilo jim ni, a ne?

Sem tudi sam tako slišal.

Nobeden od politikov ni imel starnskih učinkov cepiva, torej se ve s kom so bili cepljeni.

bonbonček166, 03.08.2021 ob 20:46

Če ne verjameš, da so se politiki – naši športniki so se, in to od prvega do zadnjega. Pa poglej, kaj zmorejo in kakšne rezultate zdaj dosegajo na OI. Sicer ne zaradi cepljenja, ampak škodilo jim ni, a ne?

A pred korono pa nismo imeli dobrih športnih rezultatov? Zdaj je pa cepivo tisto, ki športnikom prinaša kolajne…Svašta.

Samo dejstvo, da so se slikali, kako jih cepijo, potrjuje, da se niso. Če bi se res, ne bi bilo treba s slikami dokazovat.

Po moje pa so se in to že zdavnaj, preden je javnost sploh vedela karkoli o cepivu. Sebe so najprej zaščitili, potem pustili, da se je vse drugo sesulo, zdaj pa so končno dali cepivo na voljo tudi navadnim smrtnikom, ker navsezadnje prav vsega ne smejo uničiti. Tudi oni morajo nekoga molzti, da lahko papcajo.

božeBožee, 03.08.2021 ob 21:21

A pred korono pa nismo imeli dobrih športnih rezultatov? Zdaj je pa cepivo tisto, ki športnikom prinaša kolajne…Svašta.

Preberi še enkrat

tako je pa nič drugače, 03.08.2021 ob 21:12

Sem tudi sam tako slišal.

Nobeden od politikov ni imel starnskih učinkov cepiva, torej se ve s kom so bili cepljeni.

Jaz jih tudi nisem imela. S čim so me torej cepili?

Ne niso jim dali strupenega cepiva, vefjetno samo fiziološko.

Če ne bi bilo take gonje za cepljenje in take gonje proti vsaki kritični misli in če ne bi bila vsa debata, komunikacija medijev in vseh tako enostranska in prisiljujoča, ne bi nihče dvomil.

Ker pa ni tako, se normalnemu kakšen dvom poraja…

Če vam jutri nehajo objavljati korona cifre in vam težiti s cepljenjem, boste začeli normalno živeti kot prej.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close