Oče jo izkorišča, manipulira, ponižuje, baba pa “ne vem, kaj naj storim”!?
Milena Miklavčič je spet objavila zgodbo, ki je živ človek ne more razumet.
Dve odrasli hčerki, ena odseljena za vedno, druga sicer na svojem in z možem in sinom, a živi pod podplatom svojega upokojenega očeta, ki ima penzije 2000€!!! DVA TISOČ!!! Ampak desc zahteva, da ga pedena hčerka, in ona mu služinčuje, pa čeprav jo fotr maltretira in je njena mama prav zaradi njega naredila samomor!!!
Sestra se je popolnoma odpovedala očetu, sploh ne trza nanj, baba pa še kar hodi k njemu upogibat hrbet za batine, pa čeprav ji je zdaj že mož rekel: ali fotr ali jaz in otrok! A baba še kar ne ve, “kaj naj naredim”???
Meni je to popolnoma nerazumljivo in hkrati vse bolj podpiram, da take babure enostavno morajo biti deležne nasilja, ker tukaj pa res nihče drug ne more biti kriv kot takale kura brez možganov, ki očitno prav prosi za “nasilje nad žensko”! Pa pízda, naj ga pa ima! Čim več, tem bolje!!
Milena M. ima veliko zanimiv zgodb, ampak vseh pa jaz ne bi verjela. Recimo tole je objavila pa res težko verjamem, da taka počena babnica, ki ovohava gate sinovih babnic res obstaja_:
ni vsega za verjet, 02.08.2021 ob 22:07
Milena M. ima veliko zanimiv zgodb, ampak vseh pa jaz ne bi verjela. Recimo tole je objavila pa res težko verjamem, da taka počena babnica, ki ovohava gate sinovih babnic res obstaja_:
Kakšna groza! Le kako so madeži zašli tja?
Dober želodec imaš za te umazane cipice. S sinom pa se le pogovori. Če bi kaj takega jaz počela, bi se sama sebi gravžala, kar se pa te fufle ne.
Glede prvotne teme bi se pa kar strinjala, da če ta ženska tole vse trpi, si je res za čisto vse sama kriva. Ni imela dobre vzgoje, mama prešibka, oče tiran … Vsak ona bi lahko zavihala rokave in ga pustila z vso zlobo
Ha, ha, ha, ta je pa dobra. 21 letnemu sinu mama čisti sobo, nastavlja f.uk brisačke, pregleduje spodnjice njegovih punc, ki jih pubec po tekočem traku domov k mami vodi.
Ja, dobra zgodbica. Moraš imeti pa bujno domišljijo, ko sanjaš o pregledovanju umazanih gat mladih punc. Pa še točno preveriš, če je kaj belega toka ali drugačnega toka gor. Pa čekiranje kje je sin pustil spermo.
Bujna domišlja.
Ko sva bila še mladiča, sem vložke pospravila v svojo vrečko in jih odnesla s sabo domov kot smeti iz hribov.? Tudi spodnjice. In presrečna sem bila, ko mi je enkrat za s sabo dal svoj pulover.? Si pa ne predstavljam prav dobro zakaj mama skrbi za brisače, zobno ščetko… kot v kakšni hotel sobi.? Bi nekako pričakovala, da se za te stvari sine pobriga sam? Saj sta doma. Ste vse mame tko ekstra gostoljubne?
Ja, zobna krtačka: ne vem no, če kje prespim, uporabljam svojo zobno ščetko. Pa naj bo to hotel ali pa kjerkoliko drugje. Vedno jo s sabo prinesem.
Pa svoje gate tudi s sabo odnesem. Res zanimivo, da ima en fant take punce, da kar gate pri njemu pustijo.
Pa mama sinčku čisti sobo, da ima on lahko svoj bordel tam. Kot, da je mama zvodnica. Pripravi vse za seks, še brisačko, potem pa prečekira uporabljene gate, preveri, kje je sperma… da dol padeš.
Forum je zaprt za komentiranje.