Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Letovanje v črni gori, vaše izkušnje ?

Letovanje v črni gori, vaše izkušnje ?

Tisti ki ste bili tam, kakšne so cene kave kosil, vstopnin in podobno. A približno tako kot pri nas ?

A za morje sprasujes? Verjetno a? Tam tam. Mogoce malenkost ceneje. Odvisno kje.

Sprašujem za celo črno goro, malo bi se premikali sem in tja

Ja turisticni kraji so malo drazji od preostalih delov. Tam tam so z cenami hrane, pijace v lokalih mogoc malo ceneje oz zelo podobno kot pri nas  razen kako elitno letovisce. Ostali kraji pa kot da bi bil npr v bosni.

Mislim da se bolj splaca v crno goro kot pa na hrvasko.

pred kratkim bral da se elitnega turizma ne grejo več. Hotele so zaprli in imajo sedaj vsi dostop do bivših elitnih plaž.

Jaz sem bil nazadnje 2018.

Ce je kot pravis potem so cene kot so.

Midva sva bila pred petimi leti. Odvisno kje si. Mene obala ni prevzela, sama mivka in na pol polomljeni senčniki, v več vrstah. Sva kolesarila po ČG in nama je bilo všeč. Hrana dobra, ljudje prijazni, kampi bolj bogi, razen v mestu Bar, privat kamp, eden boljših nasploh. Čudovito je bilo na Durmitorju, me je spominjalo na našo Pokljuko, tudi Cetinje so zelo lepe, sva šla skoraj do Albanske meje, pogledat tudi kje se reka Adabojana zliva v morje, zanimivo tam je morje manj slano. Predlagam, da niste na enem kraju.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close