Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali vam je Luka Doncic seksi

Ali vam je Luka Doncic seksi

Men je Doncic ful hot in ce bi mela moznost bi rada da me obdela v postelji, ker verjamem da mu med nogami bingla nekaj ogromnega..

On je še otrok, mlečen. Seksi? Si ti vredu?

Vseeno je fuck boy in polnoleten

Meni je tud zelo simpatičen, že njegov karakter ga naredi tako prisrčnega. Ampak ja, premlad za moja leta (34), tako da ga ne vidim kot seksualno privlačnega.

Seksi ne, simpatičen (na drug način) ja.

Seksi ne. Sploh ne.

Je odličen športnik, ampak no, še vedno je mladič.

In malce preveč kompakten je, tko kot buhtelj. Verjamem, da ni grama maščobe v tistih mastodontskih gmotah od nog, ampak meni res ni hot.

Seksi. Ne

Simpatičen. Ne

Nadut. Da

Ne.

Imam doma 35 letno kopijo.

Ko bo Dončič zmanjšal količino športanja ga bo razneslo kot butelj.

Isto njegovo Ančko, ko bo nad 30 al pa noseča.

Absolutno!

Donkiju nastavim takoj! Imam še to prednost, da ga tudi jaz lahko pofukam (edino stoje od zadaj bi bilo malo težje).

Ja, noro seksi je, in tud men se zdi, da ima med nogami velizga bonglja!

Ni seksi ampak simpatičen mamin sinko.

Damiano David in Luka Dončič sta enako staro, ampak prvi je hud tip, ob katerem o letih sploh ne razmišljaš, ker deluje bistveno starejše, Luka je pa res tak teliček. Nič seksapila v njem, samo blazna simpatičnost.

Seksi ne, mi je pa, ajd naj bo,  simpatičn, pač ni slab.

Niti ne ker ima tak preveč otroški, nežen obraz.

Ampak sem pa vidu sliko njegovga očeta ko je bil še mlad v enem časopisu. Je tudi košarko igral se mi zdi. Ta pa je bil seksi, taka prava južnaška prepotentna muškarčina, opasan. Vsaj po tisti sliki sodeč.

Da se ni po mami vrgel, katera je res vrhunska lepotica.. Ni ne lep, niti postaven se manj pa sexi.. Je pa vrhunski športnik. ❤️

Luka Dončić | Avtor: Mediaspeed

Pa ni bil slab, fotr, ni bil…

Odgovor na objavo uporabnika
Škoda res, 02.08.2021 ob 15:31
    Da se ni po mami vrgel, katera je res vrhunska lepotica.. Ni ne lep, niti postaven se manj pa sexi.. Je pa vrhunski športnik. ❤️

Po fotru, kaj tebi ni jasno, preberi komentarje okoli svojega…

Pa ni to njegova bivša žena.. To pa ni visoka in nič fejst ženska. Luka je pa res atu podoben.

tiogšhrw, 02.08.2021 ob 15:11

Damiano David in Luka Dončič sta enako staro, ampak prvi je hud tip, ob katerem o letih sploh ne razmišljaš, ker deluje bistveno starejše, Luka je pa res tak teliček. Nič seksapila v njem, samo blazna simpatičnost.

Nikol nisem pomislila, da sta z Damianom isti letnik.

ampak ja – Donko je premlečen, da bi bil seksi, Damiana bi pa takoj… uhh

Ta forum bi naj zasedali starsi, saj gre za starsevski cvek. To vprasanje je za drugi forum.

Luka je lep. Ojoj, Damiano? Groza, pa še brez majce in brez mišic hahaha.

A mas snap?

Jao ženske kaj vam ni jasno. Oba sta lepa tako Luka kot un pevec, ki se v žensko šemi. Un pevec ima obrazne poteze kot bi jih od modela, manekena pričakoval in je fotogeničn. Luka je pa pač lep kot otrok, ker ma pač bolj nežno faco od 12, 13 letnika. In vam pač ni privlačn ker vas ne privlačijo 12 ali 13 letniki! In on deluje fantek.

Kaj a boste zdaj rekle, da so otroci grdi, ker niste pedofilke in vas ne privlačijo.

Kot vam nek 18 letnik, ki ima prelepe poteze in oči, lepše od vseh žensk ne bo privlačen ker je premlad za vas. Ali pa vam največji lepotec ne bo privlačen, ker ni možat pa so vam naprimer možati všeč. Medtem ko je tudi nek možat lahko lep.

Daj malo ločite pojme kot so lep, privlačen, čeden, šarmanten, luškan. Lahko se križajo ali pa popolnoma izklučujejo!

Včasih opažam, da to ženskam sploh ni jasno.

Velikokrat bojo rekle kakšnemu tipu z krivim nosom in grobimi potezami, ki je živalsko privlačen ali pa kakšnemu zvezdniku ki jim je karizmatičen, da je lep pa čeprav nima popolnoma nobene veze z lepoto in če greš na cesto lahko hitro 100 lepših tipov najdeš.

Petra507, 02.08.2021 ob 14:54

Seksi. Ne

Simpatičen. Ne

Nadut. Da

Tu se pa motis, mali ni niti malo nadut, ta fant je se tak otrocek, v kosarki as v vseh pogledih, drugace pa en fanticek.

Ne, mi ni seksi, pisuka, to je se mladicek. Mi je pa simpaticen, tako po karakterju kot po videzu.

cosa_ce, 02.08.2021 ob 16:01

Luka je lep. Ojoj, Damiano? Groza, pa še brez majce in brez mišic hahaha.

Brez mišic? Človek je treniral košarko. V prvih letih pevske kariere je bil izklesan kot rimski bog.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close