Sošolci sina opazili v KIKu, zmerjajo ga da je socialec
ma kaj pa KIKu fali, sej imajo kr OK cunje. H&M, newyorker, takko,….to so še slabi od KIKa. Pa KIK sploh ni nekaj poceni, če res 1leto staro robo ven ne dajo po izredno nizkih cenah. Midve z sestro imava kar nekaj zelo lepih oblačil in majcih, hlač, trenirk iz KIKa pa so prav super. Končo sem letos spet v KIKu dobila kratke hlače iz đinsa.
Če ne bi bili sami v trgovini, ga ne bi videli! Sicer pa, oblačilom nič ne manjka, če so iz Kika, ali iz Mane in podobno. Sama kupujem no name stvari in smo z njimi zadovoljni. Raje imam 5 majc no name, kot 1 zvenečo znamko. V kiku so cunje drage, mimogrede… razvajenčki, katerih starši zapravljajo za znamke pa bodo prej ko slej sami uvideli, da so v življenju pomembnejše stvari, kot neka znamka na riti!
stuff, 02.08.2021 ob 19:21
Kik ima res slabo robo… Pa predrago za tisti pofl k sm ga v preteklosti kupla. Ene par hlač in sploh ne poceni glede na kvaliteto. Zdaj kupm res res samo drobnarije. Pepco ima boljšo kvaliteto pa Lidl …. H&M, New Yorker…. majo tud velik pofla, saj sploh komaj kaj najdeš.
2 leti nazaj sem si nakupila ene 20 Kikovih majck, dolg rokav, 3/4 rokavi, kratki in brez rokavov, sploh te z dolgimi in brez rokavov nosim durh mars, pa so se vedno ok, material bombaz s strechem.
Letos sem si dokupila se par novih, v drugih barvah, upam, da se bodo enako obnesle.
Majcka po par €, drazja od 5 ni bila nobena!
Moz ima 2 Kikovi srajci vec kot 8 let, obe se vedno nosi in to pogosto, pa sta bili tudi par evrckov.
Res pa je tudi, da sem kupila kaksno stvar, ki je razpadla.
Sem se naucila gledat material, tipat, vohat in brat sestavo, pa se da kupit tudi kaj dobrega za zelo malo denarja.
Hehe… Mah brezveze… Se ne da vsega napisat. Ne smem se vam rugat… Sicer ne vem kolk boste razumeli. No vidis pri mlajsi generaciji je tezje. Hitreje si izobcen tezje je ne sledit trendom, starejsim je lazje se upret itd… Kaj je vam izgovor v 40ih?? Ok pustmo… Brezveze…Svakom svoje.
Avtor… ? pelji ga tja v louis vitoncka al kje je ze blo pa mu kupi neko kiklo. Hoces bit u fazonu in u trendu? Hoces bit glavni in v firmiranih stvareh? No sine… Zdaj se kikle nosijo.
Forum je zaprt za komentiranje.