Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Zakaj ste tolk ljubosumne

Zakaj ste tolk ljubosumne

Ženska je proti vami avion raketa.. Že da je blond je  lepotica pa joske in velika usta ima, fru fru kateri ji paše v nulo goste lase.. To je zame čisto 10 tla..

Lasje blond (kao) oci pa s kavkaza… Nekaj ne stima.

vsak po svoje. Pač nihče ni popoln, tudi jaz ne, tudi Špela ne, tudi vi ne. Eni se objavljajo po internetu, zato si drugi jemljejo pravico, da jih kritizirajo na fizični ravni. Ne verjamem, da bi v živo šel kdo do nje in ji začel govorit, kaj je (po njegovo) vse narobe z njenim fizičnim izgledom.

Pač je taka kot je. Vsi ostali pa tudi. So kakršni so. Tisti, ki vam ni všeč, kaj ji predlagate? Naj si glavo zamenja? Naj shujša? Naj gre na razne popravke? In če bo vse to naredila, boste potem VI kaj bolj zadovoljni s svojim življenjem?

Če vam je edino obremenjevanje v življenju to, kako izgleda Špela Grošelj in kako bi morala izgledat pa ne, potem imate res čudovito življenje, brez skrbi.

Spelca sploh ni slaba punca. Mogoce je malcek cudna. Ampak, kaj nismo vsi ljudje malo cudni.

Ko jo boste v živo videli brez navlake in lepih cunj, boste lahko govorili kakšna raketa je. Na instangramu je celo največja spaka lahko lepotica.

Odgovor na objavo uporabnika
Karel veliki, 02.08.2021 ob 12:04

Ko jo boste v živo videli brez navlake in lepih cunj, boste lahko govorili kakšna raketa je. Na instangramu je celo največja spaka lahko lepotica.

Se popolnoma strinjam. Nisem mogla vrjet ko sem jo v živo videla.

V živo?.. Baje je bila pred 1 mesecem na filerjih..

Res je, da je se nisem videl v zivo.

Ne razumem, zakaj bi bila ljubosumna nanjo. Če bi se moj zanimal za botoksirane, ne vem, če bi bil v rangu tistih, ki do zanimivi meni.

Se pa spomnim Špele iz mladosti. Zelo luštna in imela je krasnega fanta. On si je potem ustvaril lepo življenje, privat in kariero. Ona pa se očitno še vedno išče. Žal za žensko proti 40 na precej žalosten način.

Aja, tudi jaz imam frufru, blond lase do ramen, še vedno precej goste. Na fotkah, če niso preveč izostrene, dobro zgledam. Si me pa ne želiš videti zjutraj, pa potem, ko že narastek ven seka.

Tukaj gor je vec taksnih coprnic, ki so ljubosumne na vse zivo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close