Sodelavka me prosi za seme, ker imam pač kvaliteto, kaj storiti
Torej sodelavka in njen mož si želita otroka, a zavedata se, da je njen mož slabih genov (ciganska kri). No jaz sem čisto nasprotje, visok, inteligenten, lepega obraza, naravnih mišic,..
Sedaj pa k problemu. Doma sta se pogovarjala, da bi bilo najbolje da dobi darovalca ona je izbrala mene. To ne bi bil takšen problem če ne bi njen mož hotel v epruvetko.
Jaz in sodelavka se s tem ne strinjava, saj tako ne pride do pravega otroka iz ljubezni. Mož se pa zelo boji, da ga bo po vročem seksu z mano pustila (kar je kar velik riziko pri tako vročem moškem kot sem jaz).
Kaj storiti?
kaj storiti v tem primeru, 02.08.2021 ob 09:45
Torej sodelavka in njen mož si želita otroka, a zavedata se, da je njen mož slabih genov (ciganska kri). No jaz sem čisto nasprotje, visok, inteligenten, lepega obraza, naravnih mišic,..
Sedaj pa k problemu. Doma sta se pogovarjala, da bi bilo najbolje da dobi darovalca ona je izbrala mene. To ne bi bil takšen problem če ne bi njen mož hotel v epruvetko.
Jaz in sodelavka se s tem ne strinjava, saj tako ne pride do pravega otroka iz ljubezni. Mož se pa zelo boji, da ga bo po vročem seksu z mano pustila (kar je kar velik riziko pri tako vročem moškem kot sem jaz).
Kaj storiti?
LOL, tvoja vizuelnost č eje že tebi in drugim všeč in kar padajo”, je samo “zunanja fasada” še nikakor ni odločilni faktor, da je tvoje seme kvalitetno. 🙂
Glavna je tvoja genetika, tvoj genetski zapis – kaj pomaga, če pa imaš morda v genitiki tudi zapise raznih psiholoških kot so razne MOM ( ne morda sao pri tebi, tudi pri tovjih rednikih) in morda druga psihična stanja ( vezano tudi na tvoje bližnje prednike, saj so ti oni prenesli ta DNK zapis) pa potem določene dedne bolezni. ( Že Alzheimer napirmer).
ni vse v fasadi – pomembno je, kar je pod lupino.
Thank you for your post. I have read through several similar topics! However, your article gave me a very special impression, unlike other articles. I hope you continue to have valuable articles like this or more to share with everyone! fireboy and watergirl
Forum je zaprt za komentiranje.