Ali imate kaj težav v lokalih, kjer vam preverjajo aplikacijo PCT??
ali vam deluje, 02.08.2021 ob 08:58
Slišala sem, da imajo nekateri težave pri tem preverjanju.
Pri nas ni nobenih težav, čeprav ima cela družina in vse bližnje sorodstvo nameščeno kodo na svojih telefonih od babice, ki je edina cepljena…
Kako pa pri vas?
Samo Prelesnikovi se lahko zahvalimo da je zahtevala spremembo aplikacije za preverjanje, v nasprotnem tudi naša družina ne bi mogla več nikamor, meni je ena kolegica priskrbela potrdilo, le tega smo skopirali po telefonih in sedaj smo vsi kot cepljeni.
Res hvala bogu da imamo še prisebne na položajih kateri se borijo za nas male ljudi in proti fašizmu.
Bojkotiram vse kar zahteva karkoli od mene. Restavracij in barov že prej nisem obiskovala oz redko, če je v družbi naneslo, da ni druge možnosti.. sedaj pa vsem vnaprej povem, da nimam pct in imam mir. Kdor si želi moje družbe, ne sme biti fašist in niti podpirati fašizma. To je moja meja od vedno. Zanimivo, da je veliko “prijateljev” v zadnjem času klonilo pod pritiski, tudi taki, za katere si ne bi nikoli mislila.. žal. A ljubav gor ali dol, ko se gre za življenje ali smrt, mislim da moramo vsi dobro vklopit možgane in razmisliti kako bomo v prihodnje živeli. Tak, ki danes od tebe zahteva pct te bo z lahkoto jutri prisilil v še kaj hujšega “ker vlada tako zahteva in nima druge možnosti” . Druga opcija je vedno. Samo za tisto moraš imeti malo več poguma in karakterja.
Za ene mi je res žal, za druge niti malo
rok-1, 02.08.2021 ob 09:16
Že dolgo nisem bil nikjer, kjer bi me sploh vprašali za to. Niti na meji ne.
Tako da nimam težav.
Na vrtovih restavracij ni treba imeti PCT. Torej zunaj.
Notri pa ne mislim hoditi, dokler bodo zganjali tega hudiča.
Saj pravim, spet se bo dalo nekaj denarja prišparati…
Ne hodim v gostilne. Tako, da ni težav.
Drugače pa živim v tujini in tu smo že itak navajeni, da greš k frizerju, na bazen, v hotel, kamp, na ogled kakih znamenitosti, muzeja.. s potrdilom. GrünPass naložiš na telefon in ni panike.
To cirkus delate samo v Slo, tu mi nimamo teh težav. Turizem pa laufa. Gosti imajo Grün Passe in ne delajo težav. Itak pa so v največji meri gosti Nemci, ti nam prinesejo ogromno denarja. Ti pa upoštevajo pravila. Če se bo pa par Slovencev prišlo sem jokat, da ne gredo na bazen, hotel, gostilno, ker nimamo kode pa se bodo samo nasmehnili.
Anonimno 3210, 03.08.2021 ob 08:03
Človek ne more verjet. Vse bolj drvimo v Orwellovsko družbo, folk pa to kar podpira.
NABIJTE SI SVOJE PCT, KORONAZVARKE itd. DIREKT V R…! Še malo pa vam bodo uvedli digitalno valuto, vas čipirali kot živino in boste lahko delali samo to, kar vam bodo dovolili. Vi pa kar beeeeee beeeee.
Ja, saj je res tako.
Potem pa imaš debile, ki se hvalijo s tem fašizmom in obsojajo tiste, ki ne podpiramo fašizma.
Forum je zaprt za komentiranje.