Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek ali je to samo meni bizarno ali ne?!

ali je to samo meni bizarno ali ne?!

Živjo, sem studentka stara 21 let in imela sem fanta kar nekaj casa, priblizno kako mesec. Potem me je prvo zelel zapustiti prek telefona, kasneje pa me je zapustil na ROJSTNI DAN na pijaci. Potem si je nasel eno novo, ki izgleda prav ogabno – zelo debela. Rada bi se mu mascevala pa ne vem kako. S prijateljicami smo jo ze poskusale malo zajebavati prek spleta in ko jo vidimo, ampak ni odziva. Kako naj se mu mascujem?

In ti bi še naprej tratila svoj dragoceni čas z enim takim ničvrednežem? Zakaj že? Najbolj se mu boš maščevala tako, da boš srečna, ljubljena tako kot si zaslužiš in da bo tvoje življenje polno lepih doživetij, ljudi in dogodkov, ki si jih boš zapomnila za vedno. To je edino “maščevanje”, ki ga rabiš. Greš..

Maščevanje se vrne kot bumerang. Delaj raje na sebi in na svojem bontonu, karakterju.

Odgovor na objavo uporabnika
$$$$, 01.08.2021 ob 22:08

Živjo, sem studentka stara 21 let in imela sem fanta kar nekaj casa, priblizno kako mesec. Potem me je prvo zelel zapustiti prek telefona, kasneje pa me je zapustil na ROJSTNI DAN na pijaci. Potem si je nasel eno novo, ki izgleda prav ogabno – zelo debela. Rada bi se mu mascevala pa ne vem kako. S prijateljicami smo jo ze poskusale malo zajebavati prek spleta in ko jo vidimo, ampak ni odziva. Kako naj se mu mascujem?

Mene pa ne čudi, da te je skenslal. Normalen fant bi bežal od tebe kar bi ga nesle noge.

Veš tista punca je mogoče debela, ampak ona lahko shujša, ti pa ne vem, če boš kdaj pametna.

Zabita si namreč kot štanga v zemljo. Fant te zapusti, ti pa žališ punco, zalezuješ punco, kaj vem kaj bi ji rada naredila. Kaj ima ona  s tem? Nič. Ti si budala do kraja. To je tvoj problem.

“Imela sem fanta kar nekaj časa, približno en mesec”….

1 mesec je zate kar nekaj časa. Glede nato kaj pišeš se ne čudim da te je zamenjal. ???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close