Rad bi se naučil plesati…
…saj mi ni več prijetno sedeti na kakšnih feštah kot kakšen kup nesreče, ki bi se najraje pogreznil v zemljo.
Nimam soplesalke, tako da me zanima, če je kakšna kandidatka s podobnimi problemi kot jih imam sam. Stara bodi 20-28 let, normalne postave.
Jaz: 185 cm, 85 kg, 26 let
Vozit sem se pripravljen na relacijah NM-LJ ali NM-KK po dolenjski avtocesti.
V LJ imaš plesno šolo Prestige, pokliči, morda imajo kakšno plesalko, brez plesalca in te poparčkajo. Če boš imel srečo, si bosta še všeč in se razvije kaj več, v najslabšem primeru se boš pa samo naučil plesat 🙂
Sama sem na tak način prišla do plesalca in se začela učit. Najboljša odločitev v življenju.
raje kaj drugega, 02.08.2021 ob 13:16
Joj ne….dedci ki plešejo so tako gay…..
Nekateri res.
A alternativa – sediš na riti in gledaš, ko draga hrepeneče miga ob glasbi? Pa konec koncev je ples izjemno dobro utelešeno izražanja čustev in želja, pa tudi spodbuda. Zakaj pa ne bi?
No in kako potem to, da meni gre meni najbolj na jetra od vsega da bi mogel peti in plesati? (če se mi že kaj meša in sem euforičen ali pa če hočem zatežiti ljudem s svojim neposluhom zapojem kakšno ljudsko, ki jo poznam še iz otroštva)
Glup komentar drgač. Kot vidim mlade vsi hetero fantje radi plešejo v diskotekah.
Forum je zaprt za komentiranje.