Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nategnil sem pijanega klošarja za denar

Nategnil sem pijanega klošarja za denar

Danes mi pijan LJ klošar vsiljuje kralje ulice. Seveda sem kupil, plačal pa z tajskimi bahtami, ki se mi valjajo po denarnici in jih verjetno ne bom več rabil. Izgledajo skoraj enako kot evri in pijani klošar seveda ni opazil razlike. Hehe, bi ga rad videl, ko bo probal plačat pijačo / cigarete s tem denarjem!

Jaz sem mislil že o da seksu govoriš.

Kaj bos dobil nazaj,ne bi ti bil v kozi.

Pa ce te zanima to revijo ne prodajajo kr vsi.

Moras lepo izpolnjevat par pogojev.

En je da nisi pijan. Vsak dan preverjo.2x na dan.

Do sedaj je bila polovica tistih, ki so mi ponujali kralje ulice pijanih, ne mi o preverjanju. Kako pa bo urednik te revije vedel, na katerem koncu se giblje kateri klošar. Kaj veš, mogoče ga pa pot zanese na tajsko, pa bo rabil ta denar…

Odgovor na objavo uporabnika
Buio, 01.08.2021 ob 20:14

Kaj bos dobil nazaj,ne bi ti bil v kozi.

Pa ce te zanima to revijo ne prodajajo kr vsi.

Moras lepo izpolnjevat par pogojev.

En je da nisi pijan. Vsak dan preverjo.2x na dan.

Ma zlorabljajo… Ze dvakrat se mi je zgodilo da mi je ena strojanka ponujala kralje… Drugic, nedolgo nazaj… Pa recem ajde bom kupil… Ji dam denar… nic… Pa ji recem dejte mi casopis… Jaaa sam enga mam. Mislim res kere fore…

Pa veckrat so se mi zgodile podobne stvari… Ne kot pri tej… Ok. Ne bom jih obsojal ne bi jim bil v kozi samo tako no. Se zlorablja.

Odgovor na objavo uporabnika
nateguni, 01.08.2021 ob 20:11

Danes mi pijan LJ klošar vsiljuje kralje ulice. Seveda sem kupil, plačal pa z tajskimi bahtami, ki se mi valjajo po denarnici in jih verjetno ne bom več rabil. Izgledajo skoraj enako kot evri in pijani klošar seveda ni opazil razlike. Hehe, bi ga rad videl, ko bo probal plačat pijačo / cigarete s tem denarjem!

Kir frajer! Uauu…………..Car! res….plosk plosk plosk.

??

Jah… Verjetno je tudi avtor v takšni situaciji, ki ga je naterala da mora lagat, prevarat, izkoristit… Muka ga naterala.

Js prou HVALA BOGU tega ne rabim pocet.

Nategujete brezdomce in potem se čudite kaj vam in zakaj vam vlada počne in bo počela. Kateri prbitki.

Jaz sem naredil drugače. Najprej sem mislil, da se v kavarni “Štorklja” pri UKC zadržuje backpacker. Ko grem mimo, pa začne težit s kralji ulice. Mu rečem, seveda kupim, kar pripravi izvode, samo tole oddam in pridem nazaj. Seveda me nazaj ni bilo, klošar pa je lahko do konca spil flašo vodke.

Avtor, ti ne veš kako beden si.

Ok delajo kar delajo… Saj majo tegobe in muke. Samo nedolgo nazaj jim hofer bi hotel prepovedat prodajo pred njihovimi objekti…

Ma to beracenje, kralje in podobne stvari bi bilo teeba prepovedat… Ok kralje tako tako(ce se znas obnasat). Redki so tisti, ki so sposobni to opravljat vljudno, nevsiljivo in kot se spodobi…

Ja sej najbrz res. Itak se povsod laze krade goljufa.

Itak da klosarji tud.

Sam vsen je grdo,da je klosarja nategnu. A ves kolk je to plitko.vzet njemu, k res nima.

Ni hotel za brezveze*

Jaz sem tudi že nategnil pijanega klošarja za denar. A sem mu dal prave evre.

Placal ti je, da si ga lahko nazegnil. To je umetnost.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close