Kako policija ČUVA narod od VIRUSA – Berlin / 01.08.2021
dodajte https://
Ker linki delajo saj cenzure po*ukane ni kajne gnusi ušivi??!!!
KOMENTARJI:
pred 3 urami
Ološ nacistički! ? Ustaj narodeeee!!!!!
21
Allegra
pred 3 urami
Virus zla se proširio Svetom i najgori šljam je zavladao planetom!!!
18
S
pred 3 urami
Ovo je pakao na zemlji. Kako smo dovde dosli. Boze smiluj nam se?. E narode moj, otrijezni se vise.
19
Radmila
pred 3 urami
Jezivo,podseca na 1935 u Nemačkoj
22
Cri
pred 3 urami (urejeno)
Izgleda da samo neka tanka linija jos dijeli od metka u celo na licu mjesto…
15
Kovinka
pred 2 urama
Nacistički teror nad golorukim narodom, užas.
9
Mirko
pred 2 urama
Psi Režima !
13
Bozidar
pred 3 urami
A ostatak snima li snima…..akcija,svi za jednog jedan za sve??
14
Allegra
pred 2 urama
Novo “normalno” je, zapravo, new nacizam!!!
13
Meri
pred 2 urama
Gledajući ovaj video protesta i sve prijašnje,ne mogu se iščuditi sudionicima koji snimaju kako im policija mlati i zlostavlja sugrađane i umjesto da im većina priskoči u pomoć,oni samo gledaju i snimaju.Da,treba netko i snimati ali prosvjednika je puno više nego policije i mogli bi priskočiti u pomoć. Da sam ja tamo,makar bih nekoga ugrizla ako ništa više ne bih mogla.??????
7
Katarina
pred 3 urami
Sramota! ??
11
Zlatko
pred 3 urami
Sve ce to doci u naplatu ovim sinovima sto rade ocu, kada oni budu ocevi
13
Mirjana
pred 2 urama
. …a zive od njihovih poreza!!!!
5
Dragana
pred 3 urami
Strahota ! ???
10
M.
pred 2 urama (urejeno)
samo vi brisite nase komentare i zvacite svoje premirane sendvice … prijatno vam bilo!!
6
Allegra
pred 2 urama (urejeno)
Po pet na jednoga i to golorukoga!!! Setih se stihova iz rata protiv nacizma i fašizma… “A bilo ih je… bilo ih je deset na jednoga!!!”, čini mi se da je to “Pesma mrtvih proletera”… O, Bože, zar se i to može??!!!
4
Ćurković
pred 3 urami
Bože, osloboditi nas od ovog terora.???
11
Vlajko
pred 3 urami
“Demokratija”?
4
Lav
pred 2 urama
Užas,bez razloga grabe ljude i tuku.✌
5
Al
pred 2 urama
Ništa od toga sve dok ekipa gleda kako makljaju pojedince. Trebali su svi nagrnuti u pomoć jadnim ljudima. Više ih je. Ok možda bi neki u prvom naletu dobili koju šaku u glavu, ali masi ne mogu ništa. Grizu ruku koja ih hrani.
8
M.
Bišanović M.
pred 3 urami (urejeno)
smrt plandenizmu, sloboda narodu! Pogan dojcerska mrska !!!
2
Allegra
pred 3 urami
SS-ovci!!!
10
Allegra
pred 1 uro
Nacisticka “P” mučki udara po gradjanima od čijeg rada živi!!! Zar je zato narod plaća???
1
Ditrich
pred 3 urami (urejeno)
Svugdje kad se regrutuju oni moraju proci psiholoski test gdje mora da naginju na psihopatiju. Drugacije ne mogu da budu primljeni na akademiju. To je svugdje u svijetu. A zene koje idu na tu akademiju imaju traumu iz djetinstva jer su roditelji dobili kcerku, a zeljeli sina. Cure idu na tu akademiju iz cisto psiholoskih razloga.
5
Pajević
pred 3 urami
Kakav je ovo ološ, žene i starce tučeš po ulici i prskaš im suzavac u lice!
Pa i vaša deca će u budućmosti doći na pelc!
Ali nemaju panduri mozga da to shvate očigledno!
4
eli
pred 1 uro
Ma šta radite bešije jedne ostavite ljude na miru, ako im se ne želite pridružiti, živjela sloboda,
1
Vesna
pred 2 urama
???
V.
pred 1 uro
NACISTI
1
Vrhovac
pred 45 minutami
Moda se uvijek vrača ???
Vrhovac
pred 57 minutami
Ovi idu u prihvatne centre tj. LOGORE I ZATVORE , kako hočete
Harkanovac
pred 2 urama
Jučer sam došao iz Berlina. Nisam na ničijoj strani ali ono šta se dešava u tom gradu nije normalno sa ničije strane. Ni sa strane policije ni tih ljudi. Bio sam svjedok desetak protesta iz raznih razloga. Protestiraju i uništavaju tuđu imovinu. Nek’ im je sa srećom ja u Berlin više nikada
1
toni
pred 3 urami
Toje tek početak gospodari kaosa i jahači apokalipse služiti cese svim srestvima da dođu do broja 500 miliona cjepljeni i čipirani zombija.Neknam je BOG napomoci.
8
Lil
pred 4 minutami
Zalosno policajci u sluzbi novog poretka kako to mocnici nazivaju
Vrhovac
pred 44 minutami
Ovo je krvolocan narod, pravi fašisti, oni su poceli prvi i drugi svjetski rat, a i ovo sranje . Sve pocinje od njih. Došlo njihovo trece doba fašizma. Svo pocinje od njih.
Tajana
pred 3 urami
E narode moj hrvatski, jel vidiš što se događa, to i nas čeka
6
Vrhovac
pred 52 minutami
Ein Film, der vor langer Zeit gesehen wurde
Calabresi
pred 3 urami
To je ništa , nakon ovoga te vode u postaju , tamo dobiješ još duplo batina, nakon toga još malo papirologije, onda posteljina i iza brave . Šta ste mislili di živite da će trabunjanje nešto promjenit, neće trabunjanje promenit ništa.
7
TheCec
pred 3 urami
Gestapo!
11
Allegra
pred 3 urami
Gestapo!!!
Forum je zaprt za komentiranje.