Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ste sli kdaj na morje s prijateljem nasprotnega spol?

Ste sli kdaj na morje s prijateljem nasprotnega spol?

Torej ste sle punce, kdaj na morje s svojim prijateljem? In to res samo prijateljem? Sta se super imela, brez da bi prislo do kaksnega fizicnega stika? In kontra, fantje, ste sli kdaj samo s svojo prijateljico na morje in spala v locenih posteljah?

A gre to? 🙂

To ni možno pri dveh zdravih. V glavi!

Odgovor na objavo uporabnika
Jv65, 01.08.2021 ob 16:28

Torej ste sle punce, kdaj na morje s svojim prijateljem? In to res samo prijateljem? Sta se super imela, brez da bi prislo do kaksnega fizicnega stika? In kontra, fantje, ste sli kdaj samo s svojo prijateljico na morje in spala v locenih posteljah?

A gre to? 🙂

A misliš, da se vsak moški in ženska tako fizično privlačita, da nebi mogla brez spolnosti?

Ja gre. In to pri dveh zdravih, ki imata poštimano v glavi.

Ne, ne gre, 01.08.2021 ob 16:31

To ni možno pri dveh zdravih. V glavi!

Aja? Pa ravno pri zdravih v glavi gre, ker taki ne vidijo v vsaki osebi nasprotnega spola seksualnega objekta.

Brez problema. Bil večkrat, z različnimi prijateljicami in znankami – gre, če znaš sobivati s človekom neglede na spol.

Spala tudi v isti – zakonski – postelji, ko sva šla s kolegico jadrat na majhno barko. Oba sva bila samska, obema je bilo do fajn dopusta, vedela sva, da si nisva idealna za parčkanje, delila sva stroške – in bila in ostala prijatelja.

Hahahahahaha, 01.08.2021 ob 17:11

Aja? Pa ravno pri zdravih v glavi gre, ker taki ne vidijo v vsaki osebi nasprotnega spola seksualnega objekta.

Razmisli malo, kaj je narobe s tabo, da ne privlačiš nasprotnega spola. Jaz bi se požrla, če bi se mi to zgodilo.

S prijatelji istega spola, samo makšno pivo dol udarim!

Seveda je možno – če si nista feromonsko ali vizuelno privlačna, da si ne “dišita”, komot.

Vem i izkušenj, npr. jadranja pred 20imi leti – jaz njemu nznansko privlačna, on meni nikakor – in ni bilo seveda nič. Sva spala ločeno, ja. OK, bilo je na jadrnici seveda še nekaj ostalih, ki so tudi poizkušali, pa seveda tudi ni bilo nič z moje strani če ti feromonsko ne ustrezajo, če ni kemije, pač ni – kaj se boš silil nekaj , samo da je ali pa da nekomu nekaj “ugodiš”. 🙂

Ostali so pa na jadranju postali  tudi moji frendi, po 20ih letih smo še vedno frendi – with no benefits seveda  🙂

Ne ne gre, 01.08.2021 ob 17:31

Razmisli malo, kaj je narobe s tabo, da ne privlačiš nasprotnega spola. Jaz bi se požrla, če bi se mi to zgodilo.

Avtorica Ne ne gre, a tebe privlači npr. nekdo z nesaniranimi zobmi, vonjem po neumitm par dni starem švicu, pa zadahm iz ust ? :).   ALi pa da je čisto napsrotje tvojemu idealnemu moškemu. A bi se dala dol z njim samo zato, ker bi te po enem tednu že pošteno začelo srbet med nogami in samo da bi dobila potešitev?  Daj pošteno odgovori 🙂

Ja, obstajajo tudi takšne. Moja izkušnja… po dobrem tednu je bila že precej tečna in je predčasno spakirala domov.

A kot je zgoraj ena napisala – če “ne diši” – pač “ne diši”. Nimaš kaj – na silo nima nobenega smisla.

Tole zgoraj je odgovor avtorici “Ne ne gre” – ki piše o privlačnosti nasprotnemu spolu.

rok-1, 01.08.2021 ob 18:41

Ja, obstajajo tudi takšne. Moja izkušnja… po dobrem tednu je bila že precej tečna in je predčasno spakirala domov.

A kot je zgoraj ena napisala – če “ne diši” – pač “ne diši”. Nimaš kaj – na silo nima nobenega smisla.

Odreži si ga, pa vrzi psu, lulal boš vseeno lahko.

Zakaj pa? Ker tebi moje mnenje ni všeč?

Sem šla na morje s prijateljem. Na morju pa nismo bili stalno skupaj. Nikoli nič ni bilo. Sva bila pa oba samska in sva se dobro razumela.

Parkrat jst pa moj NAJboljši frend forever, midva sama, nobenga problema. Edin kar je blo, ker sva bla pač non stop skup, skup okol hodila, so vsi mislil da sva par. Eni pa to še dans misljo 🙂

Nobenga problema, razen če si blesav v možganih, kot opažam da je zadnje čase folk. A če gresta pa dva moška skupaj na sprehod sta pa kr geja? Če gresta pa ženska in moški skupaj, kot prijatelja nekam, je pa prva misel v glavi, da sta se samo žgala, kot zajca med sabo? A ste kr skenslal vse prijatelje, če imate družino, da slučajno mož/žena ne bosta ljubusumna, če nimate “SKUPNIH” prijateljev. Ker, če ni skupnih prijateljev, je pa že totalno ljubosumje in miselnost na varanje?

Takšno vabilo za FKK kamp dobila in zavrnila.

Kolegica hodi s frendom, kao frendom. Kaj masta ne vem, sta pa oba butasta in vedno brez kesa. Noceta pa biti skupaj, ocitno

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close