Ste sli kdaj na morje s prijateljem nasprotnega spol?
Jv65, 01.08.2021 ob 16:28
Torej ste sle punce, kdaj na morje s svojim prijateljem? In to res samo prijateljem? Sta se super imela, brez da bi prislo do kaksnega fizicnega stika? In kontra, fantje, ste sli kdaj samo s svojo prijateljico na morje in spala v locenih posteljah?
A gre to? 🙂
A misliš, da se vsak moški in ženska tako fizično privlačita, da nebi mogla brez spolnosti?
Brez problema. Bil večkrat, z različnimi prijateljicami in znankami – gre, če znaš sobivati s človekom neglede na spol.
Spala tudi v isti – zakonski – postelji, ko sva šla s kolegico jadrat na majhno barko. Oba sva bila samska, obema je bilo do fajn dopusta, vedela sva, da si nisva idealna za parčkanje, delila sva stroške – in bila in ostala prijatelja.
Seveda je možno – če si nista feromonsko ali vizuelno privlačna, da si ne “dišita”, komot.
Vem i izkušenj, npr. jadranja pred 20imi leti – jaz njemu nznansko privlačna, on meni nikakor – in ni bilo seveda nič. Sva spala ločeno, ja. OK, bilo je na jadrnici seveda še nekaj ostalih, ki so tudi poizkušali, pa seveda tudi ni bilo nič z moje strani če ti feromonsko ne ustrezajo, če ni kemije, pač ni – kaj se boš silil nekaj , samo da je ali pa da nekomu nekaj “ugodiš”. 🙂
Ostali so pa na jadranju postali tudi moji frendi, po 20ih letih smo še vedno frendi – with no benefits seveda 🙂
Ne ne gre, 01.08.2021 ob 17:31
Razmisli malo, kaj je narobe s tabo, da ne privlačiš nasprotnega spola. Jaz bi se požrla, če bi se mi to zgodilo.
Avtorica Ne ne gre, a tebe privlači npr. nekdo z nesaniranimi zobmi, vonjem po neumitm par dni starem švicu, pa zadahm iz ust ? :). ALi pa da je čisto napsrotje tvojemu idealnemu moškemu. A bi se dala dol z njim samo zato, ker bi te po enem tednu že pošteno začelo srbet med nogami in samo da bi dobila potešitev? Daj pošteno odgovori 🙂
rok-1, 01.08.2021 ob 18:41
Ja, obstajajo tudi takšne. Moja izkušnja… po dobrem tednu je bila že precej tečna in je predčasno spakirala domov.
A kot je zgoraj ena napisala – če “ne diši” – pač “ne diši”. Nimaš kaj – na silo nima nobenega smisla.
Odreži si ga, pa vrzi psu, lulal boš vseeno lahko.
Nobenga problema, razen če si blesav v možganih, kot opažam da je zadnje čase folk. A če gresta pa dva moška skupaj na sprehod sta pa kr geja? Če gresta pa ženska in moški skupaj, kot prijatelja nekam, je pa prva misel v glavi, da sta se samo žgala, kot zajca med sabo? A ste kr skenslal vse prijatelje, če imate družino, da slučajno mož/žena ne bosta ljubusumna, če nimate “SKUPNIH” prijateljev. Ker, če ni skupnih prijateljev, je pa že totalno ljubosumje in miselnost na varanje?
Forum je zaprt za komentiranje.