Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Spet brez maske v trgovino

Spet brez maske v trgovino

V času, ko je veljal samo odlok sem hodil brez maske. V hoferju sva se celo z varnostnikom spričkala enkrat. Samo nič ni mogel. Se spomnim kako sem bil ponosen nase, ker sem jasno pokazal, da mi mediji niso sprali možganc, da se ne pustim prestrašit,….

Sedaj smo pregurali to grozno obdobje nošenja mask in smo spet junaki prišli na plano. Včeraj sem se sprehodil po lidlu brez maske. Nihče ni nič rekel. Na blagajni plačal brez problema.

Sedaj se počimt blaženega. Kak junak sem. Ni ga boljšega občutka. Priznam, da sem sebičen in vam ovcam tega ne privoščim. Nosite svoje maskice in se bojte kovida 91 do konca vaših mizernih življenj. Mi bomo pa šli med zvezde junaško in dobili po smrti nova življenja velikih ljudi opevani v večnost.

Ti si idiot na kubik. Verjetno so potreben strokovne pomoci , upam , da jo dobis.

Pa jaz v nobeni trgovini ne nosim nagobčnika. Maske pa to niso, ker ta kos krpe nima funkcije maske, ampak je namenjena neumni čredi zaradi poniževanja in izsiljevanja.

Zato ne razumem neumne črede, da se pusti tako zlahka ponižati in imeti za glupo čredo.

Jaz večkrat srečam v trgovinah tebi podobne. Brez ali z masko na bradi. Običajno hodijo kot pavi in kao glej me, glej me kako sem pogumen. Kot tri letnik ko se mu je prvič uspelo pokakat v wc. Meni je tako smešno :). Mislim kakšna patetika da ti je dosežek v življenju da “kršiš pravila”. Dobesedno se je nekaterim razvoj možganov ustavil tam v zgodnjih najstniških letih. Ni fora v maski. V resnici mi dol visi ali jo imate ali ne. Ampak to šopirjenje in jemanje tega da “si upate” kot pogum….patetično do amena.

Vidim da so ti zrastla krila, ampak te moram razočarat, da je polno takih. Npr.vsi sodelujoči na kongresu vladajoče stranke prejšnji teden. Zdaj se bliža cerkven praznik, bo spet polno takih zmagovalcev na kupu.

Ti odloki so pisani samo za zastrašeno rajo in inšpektorje, da kaj pokasirajo.

Taki zaprti umi kot si ti sploh ne moreš dojeti nekaj več kot to kar si sam. Torej ena prestrašena ovca. Meni niti do kolen ne sežeš.

Patetično je, kako se debili ponižani in osramočeni s strani politične mafije, tolažite.

jaz v trgovini ne nosim mask, me tudi ne opozarjajo več, ker vedo da nima smisla. Je pa enkrat varnostnik poklical policijo. Policaj je prišel in jaz sem mu rekla, da ne smem nositi maske zaradi zdravstvenih razlogov. Policaj je rekle varnostniku, da on ne sme od mene zahtevati potrdila zakaj ne smem nositi maske….policaj je odšel, varnostnik je pa utihnil!

Odgovor na objavo uporabnika
Robi567, 01.08.2021 ob 10:30

Pa jaz v nobeni trgovini ne nosim nagobčnika. Maske pa to niso, ker ta kos krpe nima funkcije maske, ampak je namenjena neumni čredi zaradi poniževanja in izsiljevanja.

Zato ne razumem neumne črede, da se pusti tako zlahka ponižati in imeti za glupo čredo.

Ne maram butlov! Pravzaprav vas nihče ne maram.

Haha, kolk se pa ti repencis!

Stari, vsaj 100x sem uletela v trgovino brez maske, pa ne zaradi upora, ampak zaradi pozabljivosti.

Vcasih se komaj na blagajni zavem, da nimam maske, vcasih me varnostnik opozori, se mi je tudi nekajkrat zgodili, da sem se pogovarjala s trgovko, pa ne jaz, ne ona nisva registrirali, da nimam maske in verjetno sem se kar nekajkrat prisla iz trgobine, da sploh ne vem, da nisem imela maske.

Tako da, to svoje junastvo lahko obesis macku na rep! ??

MAVRICAAAAA, 01.08.2021 ob 10:38

jaz v trgovini ne nosim mask, me tudi ne opozarjajo več, ker vedo da nima smisla. Je pa enkrat varnostnik poklical policijo. Policaj je prišel in jaz sem mu rekla, da ne smem nositi maske zaradi zdravstvenih razlogov. Policaj je rekle varnostniku, da on ne sme od mene zahtevati potrdila zakaj ne smem nositi maske….policaj je odšel, varnostnik je pa utihnil!

Morda bo kmalu nastopil čas, ko ti ne bo treba lagat.

patetično, 01.08.2021 ob 10:30

Jaz večkrat srečam v trgovinah tebi podobne. Brez ali z masko na bradi. Običajno hodijo kot pavi in kao glej me, glej me kako sem pogumen. Kot tri letnik ko se mu je prvič uspelo pokakat v wc. Meni je tako smešno :). Mislim kakšna patetika da ti je dosežek v življenju da “kršiš pravila”. Dobesedno se je nekaterim razvoj možganov ustavil tam v zgodnjih najstniških letih. Ni fora v maski. V resnici mi dol visi ali jo imate ali ne. Ampak to šopirjenje in jemanje tega da “si upate” kot pogum….patetično do amena.

To je to ja. Vrhunski “dosezek” .  Brez veze.

Jaz pa kot ovca nosim masko..

In ko se mi v trgovini približa tak mačo brez maske z velikim užitkom s polnimi pljuči zakašljam direktno vanj. Zanimivo, da so se do sedaj vsi hitro pobrali stran, najbrž niso popolnoma prepričani v svojo teorijo ??

Z masko naj bi ščitil druge pred okužbo. Tako je bila ta maškarada na začetku pojasnjena. Ne razumem pa maskarjev, ki nosijo maske v štacuni, doma v družini so pa brez. Pripravljeni so pred okužbo ščititi neznance, lastnih domačih pa ne.

marko 3, 01.08.2021 ob 10:47

Jaz pa kot ovca nosim masko..

In ko se mi v trgovini približa tak mačo brez maske z velikim užitkom s polnimi pljuči zakašljam direktno vanj. Zanimivo, da so se do sedaj vsi hitro pobrali stran, najbrž niso popolnoma prepričani v svojo teorijo ??

Kako sploh vdihneš in napolniš pljuča skozi masko? Če praviš, da s polnimi pljuči zakašljaš direktno vanj je to kot prvo povsem nevljudno in skregano s priporočili NJIZ-a, ki jih ti kot ovca moraš sveto spoštovat. Torej ne mene farbat, ker mi ni prideš do kolen tako kot vse ostale ovce.

https://www.facebook.com/101017414921399/posts/414444423578695/

Zakašljaš kvečjemu v masko in ne vanj.

Poglejte si zgornji video, da vam bo jasno kaj o korona fašizmu in nasilju pravi stroka in kaj so ugotovili sodni izvedenci glede nasilnega testiranja.

Robi567, 01.08.2021 ob 11:07

Poglejte si zgornji video, da vam bo jasno kaj o korona fašizmu in nasilju pravi stroka in kaj so ugotovili sodni izvedenci glede nasilnega testiranja.

Od takih butlov kot si ti in ta tupka ni koristi.

Nosim masko, spoštujem pravila ampak maska je farsa. Lahko si jo pa na rit nadenejo in prefiltrirajo prdec, ker je poln bakterij.

Kakšen luzer moraš to bit da ti je dosežek da se brez maske sprehajaš po trgovini 🙂

He, he… res je. Ena sama pred-najstniška patetika.

Ne maram butlov, 01.08.2021 ob 11:11

Od takih butlov kot si ti in ta tupka ni koristi.

To pa verjamem, da od mene, pa od takšnih odvetnikov in ostalih neodvisnih strokovnjakov, debilni janšistično fašistični gestapovci nimate koristi.

In debili ste celo ponosni na nagobčnike, kot so včasih podobni debili, ki so prav tako podpirali fašizem in nacizem, bili ponosni na hitlerski križ.

Zukky, 01.08.2021 ob 10:21
    Ti si idiot na kubik. Verjetno so potreben strokovne pomoci , upam , da jo dobis.

Alo prav ma in verjetno si ti potreben pomoči in to več kot strokovne…rabiš metek v čelo in nič drugega

Replika541, 01.08.2021 ob 10:47

To je to ja. Vrhunski “dosezek” .  Brez veze.

Alo pravila so da se kršijo to je prva stvar…druga pa je to da ste vi vsi ene velke ovce ker sploh gleda in upoštevate pravila

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close