Slabost
Kaj vam najbolj pomaga proti slabosti, caj ali zivilo?
Namrec mene pesti vsakodnevna mocna slabost, da komaj “diham” od februarja.
Ingver, razni caj so blazev zegen. Imam tudi Betaserc ki je proti vrtoglavici in slabosti, samo tu ne pomaga.
Apetit imam tudi zaradi slabosti slabsi, se prisilm le nekaj pojest.
Ve kdo za kaksno preverjeno kombinacijo, ki bi odgnala slabost?
Zelo sem obcutljiva na vonjave hrane ze od prej, sedaj pa nenormalno. Vsega. Bencin mi smrdi, ne prenesem vonja( pravijo komur smrdi ni zdrav). Meso mi smrdi. Ribe ne.
Šnelca_783, 01.08.2021 ob 10:16
Kaj vam najbolj pomaga proti slabosti, caj ali zivilo?
Namrec mene pesti vsakodnevna mocna slabost, da komaj “diham” od februarja.
Ingver, razni caj so blazev zegen. Imam tudi Betaserc ki je proti vrtoglavici in slabosti, samo tu ne pomaga.
Apetit imam tudi zaradi slabosti slabsi, se prisilm le nekaj pojest.
Ve kdo za kaksno preverjeno kombinacijo, ki bi odgnala slabost?
Zelo sem obcutljiva na vonjave hrane ze od prej, sedaj pa nenormalno. Vsega. Bencin mi smrdi, ne prenesem vonja( pravijo komur smrdi ni zdrav). Meso mi smrdi. Ribe ne.
TO ti lahko dela scitnica.oz zarad tbl.
Stranski ucinki.
Pa vonjave glih tako .
A jes evtiroxe.
Poskus jih dat pod jezik naj se stopijo .da ne grejo v zelodec.
Si probala s sodo.
Mal sode v par pozirkov vode .probi.
Drugac pa naj ti dr tablete napise proti slabosti.
Ce te ne jebe. Pojd v lekarno, ni vrag da ne najdes resitve.
Lohk bi pa tud probala s tistim k se kup na petrolu v mickeni flaski. Pozabu ime.
Tak mal alkohola je not.
AL pa se napij slane vode pa prst v usta. Da zbruhas .
stuff, 01.08.2021 ob 15:37
Če si rekla, da sploh ne spiš? Čemu se čudiš, da ti je slabo? Drugače pa vprašaj nutricionista.
Od nutricionista bo šla še k bioenergetiku, nato k reiki terapevtu, probala bo še s čiščenjem čaker, če pa to ne bo zaleglo, pa bo zagotovo pomagal hodža z uroki.
Ko bo vsa shujšana po kakšnem slučaju le prišla v roke zdravniku, pa jo bo le ta vprašal: Ja, gospa, kje pa ste hodili do zdaj? Če bi prišli pred par meseci, bi vam še lahko pomagali…
Ja seveda. Ne bom okrog nikamor hodila.
Kar lahko naredim in dam vse od sebe je glede hrane, gibanja. Delam vestibularne vaje redno. Mucno mi je prenasat to slabost in zibanje, zanasanje med hojo, noge me po sprehodu ne drzijo in bolijo. Ko se iz lezecega in sedecega vstanem gor me ziba naprej nazaj ves dan. Zoprno.
Vse sem delala da bi jemala betaserc cim manj. Max 2 meseca, mogoce 3. Ne gre. Ce ne bi bilo betaseca, se lahko samo ubijes, ker je neizdrzljivo.
Te dni ko sem narocala po tel zdravilo in je bila moja odsotna. Me je dezurna po tel vprasala ” koliko casa mislim betaserc se jemat” Zabrusila sem ji, da mi ni v interesu jih jemat, ampak da je brez njih grozljivo hudo. Pa mi rece zakaj pa ne greste na preiskave. Ja, ce bi me kdo kam poslal grem.
Mislim, pametna se dela kot moja.
Naj si naredim preiskave doma?? ?
Da se slikam z mobitelom in posljem slogarci, da mi ocita ct in mri telesa?? ??
Resno sprasujem za caj ki bi ublazil slabost.
Verjela al ne
Betaserc ma stranske ucinke slabost,ceprav je za slabost. Hecn ne.
Ne jej ga med obroki pa se bos izognila slabosti.
Na prazn zelodc ga uzam pa topl obkladek na zelodec da se zile razsirjo. Bo odleglo.
Pa vsak tbl k vzames si preber str .ucinke.
Pa bos vidla da si ubistvu ok. Ampak tbl ti to delajo
.
Buio, 01.08.2021 ob 19:34
Verjela al ne
Betaserc ma stranske ucinke slabost,ceprav je za slabost. Hecn ne.
Ne jej ga med obroki pa se bos izognila slabosti.
Na prazn zelodc ga uzam pa topl obkladek na zelodec da se zile razsirjo. Bo odleglo.
Pa vsak tbl k vzames si preber str .ucinke.
Pa bos vidla da si ubistvu ok. Ampak tbl ti to delajo
.
Vem, sem hitro postekala. Da ti naredi slabost na slabost.?
Hvala.
Polespeter, 02.08.2021 ob 02:18
Tale nora snela se sam zmisljuje.
Ne rabii nasveta. Samo takole mal pise za hec.
Tok nasvetov pa niti hvala ne rece. Fuj in mars. Ogaba.
Tvoj nasvet glede slabosti bi bil kaj?
Trolas.?
Bi tebi dala kar dozivljam, pa da te vidimo junaka ki si to stanje zeli.
Če si šla na vegi prehrano je lahko anemija.
Poskusi velik goveji steak+ 2dcl pomarančega soka; sok rdeče pese, prehranska dopolnila z železom… Po 2-4tednih bi moralo biti veliko bolje.
Za omotico lahko tudi malo izboljšaš z npr. Močno slano+voda npr. Si večkrat privoščiš čips, bolj posoliš hrano… Pa tudi če si zmanjšala vnos kalorij in sladkorja – žlička ali dve cukrčka v kavico naredi precejšno razliko.
Pa seveda, če vnos hranil ne pomaga v nekem doglednem času npr. 1mesec kar k zdravniku na krvno sliko. Lahko pa tudi že prej.
Forum je zaprt za komentiranje.