Sosed je kupil boljši avto, mi pa denarja za novega nimamo
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Starševski čvek › Sosed je kupil boljši avto, mi pa denarja za novega nimamo
Do zdaj smo mi imeli boljši avto, zdaj pa ne več. Denarja za novega žal nimamo, saj moramo še leasing za tega odplačat. Ker smo majhna vas, se to takoj vidi. Tako sem jezen, da kar kamenje brcam naokoli!
Potem pa prodaj avto in si kupi elektricno kolo. Bos tak frajer!
Al pa za kaksen dan rentaj hud avto in ce ne jes (da bos mel za najem), se shujsas.
?
Nedopustno! Držim pesti, da vsaj drek tvoj bolj diši, če te še tu sosed prekaša si pa res loser!
Povej mu, da imaš z njegovo znamko avta slabe izkušnje in da ga zastonj nočeš ?
?
Nedopustno! Držim pesti, da vsaj drek tvoj bolj diši, če te še tu sosed prekaša si pa res loser!
???
Povej mu, da imaš z njegovo znamko avta slabe izkušnje in da ga zastonj nočeš ?
hahahahahhahahahahahahahahha tale komentar zmaga ahahahahahaha
Tele si tele, avto na leasing 🙂 Eni res niso normalni, da si kupujejo nekaj, za kar niso finančno zmožni.
Drugi sosed je pa kupil novega John Deere. Kaj bos pa sedaj?
Niti za novo osnovno dacio sandero nimate?
Če nimate dovolj za nov avto, pač darujte v naši župniji toliko, kolikor imate. Skupaj bomo zbrali za en nov avto, pa če ga že vi ne boste imeli, ga bo imel vsaj naš gospod župnik, ki si ga res zasluži, saj ima že 4 leta starega. Za nebesa se je treba žrtvovati. Bog z vami!
Ščijem…. ???????
Crkavam… ??????
Kaj morte povedat, da ni novi. Kdo bo pa vedel, da ste zamenjali avto in kupili nekaj let starega.
Forum je zaprt za komentiranje.