Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Testiranje

Testiranje

Pozdravljeni!
Imam eno vprasanje na temo testiranja, in sicer v nedeljo imam en dogodek cez mejo in nisem cepljen al prebolevnik, zanima me ali morda veste ali kje izvajajo tudi teste med vikendom saj je dogodek pozno zvecer in ce se testiram na dan petka, test ob uri vracanja ne bo vec veljaven. Gre pa za avstrijo natancneje Celovec nevem kako strogo tam na meji oregledujejo vse to. Hvala za vase odgovore

Odgovor na objavo uporabnika
Lololo, 30.07.2021 ob 12:51

Pozdravljeni!
Imam eno vprasanje na temo testiranja, in sicer v nedeljo imam en dogodek cez mejo in nisem cepljen al prebolevnik, zanima me ali morda veste ali kje izvajajo tudi teste med vikendom saj je dogodek pozno zvecer in ce se testiram na dan petka, test ob uri vracanja ne bo vec veljaven. Gre pa za avstrijo natancneje Celovec nevem kako strogo tam na meji oregledujejo vse to. Hvala za vase odgovore

Ne vem od kje si. Visama Videm pri Ptuju izvaja testiranje tudi v soboto oz.se lahko dogovoriš za vikend.

V Ljubljani testirajo ob sobotah

Iz primorske hvala za vas odgovor

Zahvaljujem se vam za vas odgovor me pa zanima al je na viharjevem pohodu ali tivoliju potrebo predhodno narocanje ali lahko damo prides in se testiras saj na spletni strani nic ne pise, zanima pa me se ali se da dobiti tudi potrdilo in ce morda veste koliko stane najlepsa hvala za odgovor

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close