Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Taksisti v Ljubljani so poden

Taksisti v Ljubljani so poden

Vižajo križemkražem, ne znajo se razvrstit, reflekse na nivoju opic…kje najdejo te modele?!

To so taki, ki so delali izpit v Banjaluki, Tuzli ali drugi metropoli bratstva i jedinstva.

U Bosni se izpita ne dela – ampak kupi! Lahko tudi od koga ki ima dobro opremo za izdelavo dokumentov.

Včasih je še akcija. Plačaš samo voznišku, slovenački pasoš pa dobiš zraven gratis.

Izjemno težko naletiš na odlične taksiste.

Če ne poznaš Ljubljane te vozijo okoli riti v žep.

No vem samo za Lj in enkrat  ko sem si poškodovala roko in vzela taksi za, 25 eur pet Km. Oderuhi.

ko sem jaz uporabil taksi, bi še lepše krompir vozil kot sem bil jaz vožen.

Pospeševanje kot na dirkaški stezi, čez ležeče policaje kot da jih ni, nestrpnost do drugih udeležencev v prometu ipd…

Odgovor na objavo uporabnika
Vukašin, 29.07.2021 ob 22:11

U Bosni se izpita ne dela – ampak kupi! Lahko tudi od koga ki ima dobro opremo za izdelavo dokumentov.

Včasih je še akcija. Plačaš samo voznišku, slovenački pasoš pa dobiš zraven gratis.

Tako se dela, po domače. Zakaj bi se mujoti karkoli učili? 🙂 ne reče se zastonj glupi mujo

Kakšne govorite. To so prave dobričine, zastonj vozijo dedke in babice na referendum.

Največji dobrotniki so pa tisti okoli UKC, še posebej tisti pred urgenco. Prave matere Tereze.

Jaz sem se v Slo po sili razmer peljal samo enkrat. Vozil je v redu, tudi naravnost do cilja (najbrž ker je blo očitno, da poznam LJ in je bila cena fiksna), ampak ves čas je stresal slabo voljo, ker sem prvotno ceno zbil na pol. In še vedno 3x preplačal vse skup.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close