Varnostniki v bolnišnicah ne delajo popolnoma nič
Danes v porodnišnici je nek antivaxer hotel na obisk. Seveda ni imel nobenega potrdila in je zahteval, da se ga testira. Ugodili mu niso, z njim pa sta se morali prerekati 2 medicinski sestri, medtem ko je varnostnik kadil cigaret in opazoval situacijo. Vseeno, če ga ne bi bilo in bi ta denar raje namenili za klime.
Moj podpis pod komentar. Bando samosvojo bi morali še kazensko ovadit, ker hodijo v bolnico trosit virus in ogrožat druge. Cepivo je na voljo in ne vem kaj sodrgi ni jasno? Če si rizična oseba in nisi primeren za cepljenje, bo o tem odločil osebni zdravnik. In tu se stvar konča. V bivši jugi niso razpravljali o tem ali se boš cepil ali ne. Cepljenje obvezno za VSE! Samo pri nas se je možno tako igračkat. Ja, pa jaz se ne bom testiral, jaz se ne bom cepil, virusa ni, to je samo politika, pa cele diplomske naloge o škodljivosti cepiva. Le zakaj je potem toliko obolelih in hospitaliziranih, ter mnogo pacientov na intenzivi? Če ni nič od virusa? Privoščim vsem takim tepcem, da bi sami izkusili tegobe okužbe in vegetiranje v bolnišnici.
Dobra villa, 30.07.2021 ob 07:14
Moj podpis pod komentar. Bando samosvojo bi morali še kazensko ovadit, ker hodijo v bolnico trosit virus in ogrožat druge. Cepivo je na voljo in ne vem kaj sodrgi ni jasno? Če si rizična oseba in nisi primeren za cepljenje, bo o tem odločil osebni zdravnik. In tu se stvar konča. V bivši jugi niso razpravljali o tem ali se boš cepil ali ne. Cepljenje obvezno za VSE! Samo pri nas se je možno tako igračkat. Ja, pa jaz se ne bom testiral, jaz se ne bom cepil, virusa ni, to je samo politika, pa cele diplomske naloge o škodljivosti cepiva. Le zakaj je potem toliko obolelih in hospitaliziranih, ter mnogo pacientov na intenzivi? Če ni nič od virusa? Privoščim vsem takim tepcem, da bi sami izkusili tegobe okužbe in vegetiranje v bolnišnici.
Ajde teslo naivno, pejd spat. Kako moraš bit tako zabito? Svasta pič ka rodi.
Anticepilec je sedaj očitno oseba, ki noče v svoje telo spustiti NEPREVERJENIH ZVARKOV!!!!!!!!, VAM so mediji res oprali možgane ter janševa banda….
Tega s*anja v moje telo ne bo spuščal nihče, moje telo moja izbira…ZDRAV SEM!!!! ZDRAV, in nimam proti tistim ki se cepijo ČISTO NIČ, super cepil si se, zaščitil si se, KAJ SE POTEM BOJITE NECEPLJENIH, saj ste ZAŠČITENI NE????
Cepivo je na voljo in ne vem kaj sodrgi ni jasno?
Cepivo, ki to ni, ker je v bistvu genska terapija in od katerega je malo nazaj na testih pocrkalo vse, od podgan do dihurjev, danes pa ima zgolj pogojno dovoljenje in še ugotavljajo kaj se bo zgodilo, je na voljo. Kaj sodrgi ni jasno??? Le kaj jim je da se ne cepijo? In tako kot v Izraelu, Gibraltarju in VB zbolijo prej kot necepljeni. Človek te sodrge res ne more razumet. Saj tudi če bodo od tega zvarka umrli ali pa bodo hude posledice, bo razlog za to vse drugo, od pridruženih bolezni do Marsovcev, samo zvarek ne. Ali pa mediji sploh ne bodo poročali o tem in bo vse v redu.
Ajmo ljudje, pamet v roke. Farmacija rabi denar, bodite junaki in zavihajte rokave!
Forum je zaprt za komentiranje.