Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Na Bledu je mimo mene priplavala človeška figa!

Na Bledu je mimo mene priplavala človeška figa!

Plavam mimo hotela Toplice, nakar opazim to, fuj in fej, očitno imajo kar kanalizacijo speljano v jezero, kot na Hrvaškem v morje! Nikoli več tja!

Jaz sem tudi leta hodila na Ugljan na Hrvaško. Potem sem si eno leto zaželela, da bi začela plavati že zjutraj. Prvo jutro naletim na klobaso od dreka in se takoj poberem z vode …  Ok, si mislim, mogoče so to spustili z gliserja, ki je bil ponoči parkiran. Cel dan se n isem kopala. POtem sem šla naslednje jutro v vodo, enako. To se je potem zgodilo še dvakrat. Res nagnusno do konca. Od takrat me tam več ne vidijo. Mislim, da bi kopalci morali imeti pravico do informacij, če je kanalizacija speljana v morje v okolici, kjer se kopamo, ker dvomim, da bi običajni ljudje hodili na morje in se z veseljem kopali, če bi videvali fekalije v vodi zraven sebe.

Cele “fige” in “klobase” stoprocentno niso iz kanalizacije. So sveže pridelane direkt v vodo. Največkrat od otrok, se pa najde tudi kakšen odrasel butl, ki se ne zaveda, da drek plava. Ali pa mu je vseeno.

To ni od kanalizacije ampak direkt iz šupka.

prava figa…

Da ni bila Blejska krvavica?

Ja, to je kar frišen drek, en se je posral v vodi.

Eni ščijejo v bazene, eni pa očitno še v jezerih in na morju kar v vodo serjejo. Upam, da v bazene ne serjejo?

No, pa maš poletje v školjki…

Slo morje je dobesedno polno fekalij. Pol slovenije je prekrite s komunalnim blatom. Skratka…slo je en velik drek!

Odgovor na objavo uporabnika
sramota!!!, 29.07.2021 ob 14:12

Plavam mimo hotela Toplice, nakar opazim to, fuj in fej, očitno imajo kar kanalizacijo speljano v jezero, kot na Hrvaškem v morje! Nikoli več tja!

Blejci (domačini, poznam par), vem da se zelo radi pokakajo v jezero in tako pustijo smrdljivo darilo tujim turistom. Najraje spustijo mastne klobase, ko pojejo še bolj mastne kranjske klobase.

A ribe gredo pa na kopno srat ali kaj mislite? Tisto se vam pa ne gravža?

Zorica635, 29.07.2021 ob 17:45

Da ni bila Blejska krvavica?

?????

Lani in letos so prisotni se posebni gosti iz Dolenjske, tako, da je še bolj pestro

hrhn, 29.07.2021 ob 16:35

Jaz sem tudi leta hodila na Ugljan na Hrvaško. Potem sem si eno leto zaželela, da bi začela plavati že zjutraj. Prvo jutro naletim na klobaso od dreka in se takoj poberem z vode …  Ok, si mislim, mogoče so to spustili z gliserja, ki je bil ponoči parkiran. Cel dan se n isem kopala. POtem sem šla naslednje jutro v vodo, enako. To se je potem zgodilo še dvakrat. Res nagnusno do konca. Od takrat me tam več ne vidijo. Mislim, da bi kopalci morali imeti pravico do informacij, če je kanalizacija speljana v morje v okolici, kjer se kopamo, ker dvomim, da bi običajni ljudje hodili na morje in se z veseljem kopali, če bi videvali fekalije v vodi zraven sebe.

Ma kaka kanalizacija v Ugljanu v vodo spuščena. To je blo od slovenskih prascov, ki so tam počitnikovali. Saj je tokratna turistična sezona pokazala, da ne najdeš takih svinj kot smo slovenci ne med srbi ne bed bosanci.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close