Zakaj ne hodijo ljudje na morje pozimi, jeseni ali pomladi?
Odvisno. Jaz grem zaradi otrok, ker pač rada gresta. Ko sta bila predšolska, smo hodili junija ali septembra, zdaj pač ne gre. Ko ne bosta hotela več zraven, pa tudi midva nimava namena hodit v top sezoni. Meni je načeloma vseeno, ali se kopam ali ne, glavna mi je ugodna klima in menjava okolja. Da je ravno mraz ali prav vetrovno na morju, pa tudi ni fajn.
Predvidevam pa tudi, da marsikje človek med “nesezono” niti ne more vzet 14 dni dopusta.
Ker nimam otrok, hodim junija in septembra. V tole gužvo me ne spraviš, čeprav verjamem da se tudi zdaj da najti nekaj bolj samotnega. Samo potem pa ni večernega sprehoda na sladoled v mesto, kar je mnogim zelo pomembno in se posledično gužvajo na takšnih lokacijah. Pa še voda je umazana od preveč ljudi, spomnim se Makarske enkrat julija, vložki so plavali mimo mene. Hvala, nikoli več.
Saj smo hodili celo leto na morje, ne le poleti, ampak korona nas je zjebala, lani 4,8 ko smo odhajali sem rekel sosedoma, se vidimo naslednje poletje, sta me čudno gledala in dejansko nismo mogli 8 mesecev do svojih nepremičnin, letos smo cepljeni in zato bomo zahtevali svoje privilegije, anticepilci pa kar lepo bodite doma…
Neke hude vročine ne maram, tako da poleti nisem običajno ob morju. Mogoče za kakšen vikend. Poleti običajno potujem kam na hladneje. Pozimi pa na smučanje in na morje (jasno tja kje je toplo in se lahko kopam ). Čeprav najraje potujem spomladi in jeseni. Nimam pa otrok tako da se lahko zmišljujem. Družine jasno da gredo na morje poleti, ker so takrat otroci frej.
Forum je zaprt za komentiranje.