V PRIMARKU kar mrgoli socialcev
social trgovina, 29.07.2021 ob 12:24
Imajo nizke cene, na vsaki tretji steni pa pojasnila, zakaj je temu tako. Nizke plače pa seveda niso nikjer omenjene. Posledično se tam gnetejo socialci vseh vrst, normalneži smo se raje umaknili v H&M ali kaj podobnega.
Očitno si tudi ti socialka/ec, glede na tvoje poročilo – vsevedenje. Aja pa čestitke za H&M. 😉
žalost, 29.07.2021 ob 16:06
Ni važno, kdo kje kupuje, socialci ali ne, važna je kvaliteta in cena. Primark je res taka beda od kvalitete, da je vsak evro stran vržen.
Imam njihove modrce, ker so ena redkih stacun, da imajo mojo stevilko z normalno ceno. Meni so super, jih nosim ze drugo leto.
Redno kupujem pri njih termo zabe in 100 denske najlonke, letos sem se kompresijske, zelo spodobne za normalno ceno.
1x sem kupila tudi ene kao supergice za par €€€, nosim jih obcasno kako leto, zaenkrat so ok, ni to noben visek obutve, ampak ob vseh cevljih, ki jih imam, sem rabila se ene tocno take za na ene dolocene hlace in ta nakup se je splacal.
Kar se mene tice je pol trgovin s cunjami za zapret, ker prodajajo navadno kramo in so okoljsko zelo problematicne. Folk pa kupuje kramo, ker si sicer ne more (vecinoma) privoscit vsako leto 10 novih majck, pet hlac in 2 cevlje. Kot, da sicer clovek to rabi …. ne razumem ljudi, ki hodijo v te trgovine, ce imajo le denarja za normalno zivet.
Forum je zaprt za komentiranje.