Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Slovenija Pristina

Slovenija Pristina

Danes so me prisli obiskat prijatelji iz Dunaja. Bodo v Lj nekaj ur in nato naprej na morje na Hrvasko.Prisli so z vlakom. Ko so izstipili na postaji so me vprasali ce je to Pristina!? :))))

na Dunaju na Hauptbahnhofu boš pa sigurno samo edel ober natur Avstrijce srečal hehehehhe

Odgovor na objavo uporabnika
mijav mijav, 29.07.2021 ob 11:12

na Dunaju na Hauptbahnhofu boš pa sigurno samo edel ober natur Avstrijce srečal hehehehhe

Ne bos pa imel obcutka,da si v Pristini…kar ti Lj postaja DEJANSKO da! SRAMOTA!

Ne ne ne, 29.07.2021 ob 11:14

Ne bos pa imel obcutka,da si v Pristini…kar ti Lj postaja DEJANSKO da! SRAMOTA!

ja bolj, da si kje med Turčijo in Afganistanom.

mijav mijav, 29.07.2021 ob 11:19

ja bolj, da si kje med Turčijo in Afganistanom.

Res. Pristima ima veliko lepso postajo od Lj.Poglejte slike na Guglu.

A da to,,ni lepo? 🙂

800px-Bus-station-in-Ljubljana

Avtobusno postajo so si ogledali?

grdi racek, 29.07.2021 ob 11:48

Avtobusno postajo so si ogledali?

Zelezniska in avtobusna postaja sta vizitki za eno mesto!
To kar imamo v Lj je SRAMOTNO!
Je pa na “nivoju” ostalega mesta (razen Tromostovja,itak).

To si se zmislil, ker lepi nebotičniki v okolici izdajajo, da se ne gre za prištino.

A za neboticnik mislis na tisti Srbski hitel v lasti Srbske mafije?

Mene je dejansko sram pobrat apartmajske goste tam, kadar jih moram. Kot da bi padel 50 let v preteklost, potem pa še vlaki stari pol stoletja in vsi pografitirani. Kdo to dovoli?

Včasih me tudi čudi v trgovinah, zadnjič npr v Mercatorju, pa jo sploh nisem razumel, tam ene 25 let stara. Iz kje je, ne vem, bi mi pa vsekakor bilo lažje če bi govorila kar srbohrvaško kot neko mešanico. Po drugi  strani pa 70 tisoč državljanov na borzi. Če letno uvozijo 35 tisoč tujcev se nekje mora poznati in sigurno ni to plus za državljane. Mogoče za peščico, kapitalistov, ko dobijo “poceni” delavce, inženirje in koga pač rabijo, pa tudi v javnem sektorju (zdravstvo) jih ni malo ampak je potrebno vedeti, da njihove matične države pa potem pogrešajo ta kader… Ampak seveda, egoisti gledajo le na denar in boljšo plačo- družina, sorodniki, mirno okolje… nič ne šteje in gredo v tujino. Za naše pa isto velja.

Anonimno 4407, 29.07.2021 ob 13:57

Včasih me tudi čudi v trgovinah, zadnjič npr v Mercatorju, pa jo sploh nisem razumel, tam ene 25 let stara. Iz kje je, ne vem, bi mi pa vsekakor bilo lažje če bi govorila kar srbohrvaško kot neko mešanico. Po drugi  strani pa 70 tisoč državljanov na borzi. Če letno uvozijo 35 tisoč tujcev se nekje mora poznati in sigurno ni to plus za državljane. Mogoče za peščico, kapitalistov, ko dobijo “poceni” delavce, inženirje in koga pač rabijo, pa tudi v javnem sektorju (zdravstvo) jih ni malo ampak je potrebno vedeti, da njihove matične države pa potem pogrešajo ta kader… Ampak seveda, egoisti gledajo le na denar in boljšo plačo- družina, sorodniki, mirno okolje… nič ne šteje in gredo v tujino. Za naše pa isto velja.

ti si v bistvu povedal za glavni problem, zakaj ravno Albanci motijo slovenceljne. Ker jim je morejo lesti v rit z udinjanjem, ker je njihov jezik toliko drugačen in se ga zabiti slovenceljni ne morejo priučiti kot neke srbohrvaške spakedranščine.

nekdo je rekel, da je Alancev tukaj toliko zato, ker veliko lastnikov raznih gradbenih podjetij, pekarn ipd. je Albancev in za razliko Slovencev, kjer je pogosto prisotna nevoščljivost, si  oni pomagajo in potem večino zaposlujejo njihove ljudi iz se sem preselijo. Pa še mogoče jim kaj uradno, ostalo na roke + posledično visoki dodatki za otroke zaradi “nizkih” dohodkov in to naj bi bila “zmagovalna” kombinacija za delodajalca in zaposlenega… Če se pa zaposlijo v javni sektor imajo pa tako tukaj 5x plače kot pri njih.

Srbi,Bosanciitd so za nas poceni delavna sila. Slovenci so pa to za razvit zahod.

Kokoši, 29.07.2021 ob 14:08

Srbi,Bosanciitd so za nas poceni delavna sila. Slovenci so pa to za razvit zahod.

A ti davke plačuješ za to da država nekoga izobrazi za avtomehanika, farmacevta, karkoli že potem pa da ta človek ustvarja dobiček “zahodnim” državam… Res si “pameten”. Sicer pa zadnja leta prevladujejo po priseljevanju Bosanci(največ Bošnjaki), Albanci, Makedonci In Hrvati…

Pristina je med drugim zato tako razvita, ker smo slovenci dolga desetleja posiljali denar v Beograd. V vednost.

Anonimno 7295, 29.07.2021 ob 14:18

A ti davke plačuješ za to da država nekoga izobrazi za avtomehanika, farmacevta, karkoli že potem pa da ta človek ustvarja dobiček “zahodnim” državam… Res si “pameten”. Sicer pa zadnja leta prevladujejo po priseljevanju Bosanci(največ Bošnjaki), Albanci, Makedonci In Hrvati…

Tocno taka je situacija. Slovenci samo poceni delavna sila za xahodna podjetja ki imajo tukaj proizvodnjo zaradi mizkih plac.

Slovenci samo podizvajalci,ker slovenija nima niti enega Svetovnega brenda.

Tujci ital ze na veliko selijo proizvodnje na Cesko,Srbijo,itd

Daj poslovenjeno retardirano govedo daj prenehaj uporabljati prekleto besedo Srbi. Noben denar ni šel v Beograd. Kdaj boste vrnili preko 100 tovarn oziroma podjetij ki ste jih ukradli Srbom za časa rdečega fašista Josipa Broza Tita.

Zdaj vem zakaj je TIME razglasil Lubijano za 100 najzanimivejse mesto na svetu.

Anonimno 10925, 29.07.2021 ob 11:07

Danes so me prisli obiskat prijatelji iz Dunaja. Bodo v Lj nekaj ur in nato naprej na morje na Hrvasko.Prisli so z vlakom. Ko so izstipili na postaji so me vprasali ce je to Pristina!? :))))

Mogoče so videli kak posnetek ali plakat Janše, pa so dobili deja-vu na podelitev njegovega častnega prištinskega doktorata

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close