Moja psicka
Te razumem, 29.07.2021 ob 20:43
Te razumem, da boli. Upaj, da ji je kje lepo in jo imajo radi.
Letos konec septembra bi imela 16 let. Ne verjamem, da je ziva.
Prvic ko so jo ukradli, ji ni bilo niti najmanj lepo. Iskala sem jo nekaj dni, potem jih je poseben oglas po radiu le prisilil da so jo spustili in reva na poti domov je bila spet ugrabljena za 2 dni s strani ene studentke. Ker pri njej ni hotela ne jesti in se ni zmenila za psicko se je odlocila da javi zavetiscu. V zavetisce je prispela bolj v slabem stanju. Ko sem pritekla po njo je ozivela. Doma je potem pocasi pocasi jedla iz rok in se pustila razvajat.
Ker pri meni ni zivela vec v bloku ampak pri prijateljih na kmetiji je bilo tezko nadzirat ali bo ukradena ali ne. ??
Vsakodnevno sem zjutraj in zvecer jo obiskala in sla na daljsi sprehod z njo, jo nahranila.
Na vasi kjer smo hodile je ravno ta ” kradljivec” vedno prej govoril ko smo sle mimo njega “joj kako je lepa, lepsa od moje zene”.?
In se je ugotovilo da jo je ravno on ugrabil, ma nikoli ni priznal. Vedno je za nami na sprehodu oprezal potem in kasneje, da sem se ga vcasih v gozdu kar ustrasila.
Toliko mu je bila vsecna, da jo je v klet zaklenil brez pit in jest nekaj dni. ?
Vecinoma se vsak dan spomnem lepih stvari in njenih skotskih for, ma take kot zgoraj navajam zabolijo.
Lepe so ko me je prisla iskat in peljala pokazat gnezdo sinick, ki ga je varovala in spletla posebno prijateljstvo z njimi.
Ali ce je nasla mucko okrog hise ob gozdu jo je prinesla direkt v posodo z njeno hrano naj se mucka nahrani.
Ali kako je sosedovi psicki nosila kose mesa in kost, ko je postekala da psicka nima kaj za jest. Ali ko je ta psicka prisla na dvorisce ji je skotka z gobckom stresla hrano na tla in se ji umaknila naj jo poje. Torej, delila je hrano z lacnimi.
Da o varovanju malih otrok in dojenckov ne govorim. Celo je resila otroka iz avta ki ga je mati pustila in se pri sosedi zapila…
Ali pa mati ki je otroka tepla je kar mi se s sprehoda poletela do te matere in ji preprecila trpincenje otroka.
Še in še…plemenita dejanja…?
Ehh…
Forum je zaprt za komentiranje.