Kako narocit zdravila
Pošlješ mail direktici (direktorju) ZD in napišeš zdravila, ki jih potrebuješ, s pojasnilom, da tvojega osebnega zdravnika zaradi dopusta ni. Da je sicer objavljeno kdo ga nadomešča, da pa tudi tega zdravnika ni in da ni nikjer napisano kdo nadomešča tega drugega zdravnika.
Preverjeno deluje. Sem v roku 1 ure dobila povratni mail, da so recepti napisani in da jih lahko grem v lekarno iskat.
Barba papa, 29.07.2021 ob 09:03
Pošlješ mail direktici (direktorju) ZD in napišeš zdravila, ki jih potrebuješ, s pojasnilom, da tvojega osebnega zdravnika zaradi dopusta ni. Da je sicer objavljeno kdo ga nadomešča, da pa tudi tega zdravnika ni in da ni nikjer napisano kdo nadomešča tega drugega zdravnika.
Preverjeno deluje. Sem v roku 1 ure dobila povratni mail, da so recepti napisani in da jih lahko grem v lekarno iskat.
Tako se dela. Podpis.
1.V našem ZD je na spletni strani osebnega dr. napisano , kateri dr. nadomešča njega in če je ta drugi dr.potem tudi odsotem ,piše kateri tretji dr. nadomešča drugega (ostala dva )in mu pošlješ e- mail.To se večkrat dogaja. 🙁
2.Imaš možnost, da pokličeš po telefonu h.c. ZD, in če imaš srečo ,da dobiš koga na telefon ? ti ta lahko pove , kdo nadomešča ostala dva dr.
3.Če oba načina nista dostopna , uspešna je potrebno osebno v ZD do dežurnega dr. (med.sestre), da naročiš recept.
Ja seveda obnavljaš lahko na 14 dni, pa če imaš srečo dobiš.
Jaz sem strenirala direktorja tako, da razpored ordinacij da na splet, seveda mu moram večkrat zapisati katerega v mesecu smo, da se lahko pacienti brez telefonskega vznemirjenja seznanimo, kaj nam je storiti.
Ja tako je v manjšem kraju, piše ambulanta 1 dela, pol pa šele pri razporedu vidiš, da dela 3 ure pri sebi, 3 ure v sosednji ambulanti al pa ne,
.
Ta korona je vse sfrkala. K zdravniku zdrav. Fizioterapija dela ko dela, plana ne bodo dosegli, pa ker so počitnice/zakaj za njih?/ delajo oz ne delajo le zjutraj.
Imaš svojega zdravnika na razporedu, on pa v dežurni ambulanti, kar pomeni, da gre tudi na teren, pa spet nimaš nič.
Na mail so odzivni v toliko kolikor se te “bojijo”, ker vedo, da bo pohvala/če je upravičena, sicer redka/ Leti naravnost k direktorju. Če se bodo dolgo hecali, bo šlo še kam naprej.
Forum je zaprt za komentiranje.