Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Tisti, ki imate alergijo, ste se cepili?

Tisti, ki imate alergijo, ste se cepili?

Zanima me, ali ste se alergiki (cvetni prah, pršice, trave ipd.) dali cepiti proti covidu? Zanima me seveda za tiste, ki ne nasprotujete cepljenju. Ali so vam zdravniki to odsvetovali? In še podvprašanje, ima kdo izmed vas po cepljenju prisoten suh kašelj? Hvala za vaše odgovore.

in se nisem dal pelcovat. Pa se tudi ne bom bil dal.

Ja…. moja zdravnica mi je pošteno povedala da ne ve, al ja, al ne. Od treh alergologov, mi je ena svetovala, da naj mal počakam, ena mi je rekla nobenga problema, ena pa mi je močno svetovala cepljenje. Sem pa se pogovarjal z njimi med marcem in majem letos. Spadam pa med ipd.

Hci je stara 23 in ima hudo alergijo na prsice. Seveda se je cepila. Brez vsakrsnih zapletov.

Seneni nahod. Nisem nič spraševala zdravnice. Cepljenje brez težav.

Ali se je kdo tu cepil in ima alergijo na penicilin in aspirin ali pa vsaj na eno teh zdravil

Alergicna sem na penicilin,2x cepljena,brez problemov.Svetoval zdravnik.

Alergicni, cepljeni, brez tezav.

Sama imam alergijo na vso kemijo, celo na make up, antibiotike, zato mi ta vakcina niti ne pride na pamet.

Odgovor na objavo uporabnika
Bila smm, 28.07.2021 ob 18:21

Alergicna sem na penicilin,2x cepljena,brez problemov.Svetoval zdravnik.

Sej dohtarji dobijo provizijo, ko vam to svetujejo, s tem da o vakcinah oni bolj malo vedo-če ne študirajo naprej kako imunologijo, njih o vakcinah vse “naučijo”  farmacevtski trgovci. 😉 Tko, kot je moja nekdanja ginekologinja hotla dobiti provizijo ter potovanje v eksotične destinacije, če bi mi prodala tabletke, še dobro da sem jih zavrnila. Toliko o njihovi “poštenosti”. V lajfu sem imela cca dva humanistična dohtarja stare generacije, ki niso študirale medicine zaradi statusa ali keša, vse ostalo samo status in keš, žal.

Cepljena, nobenega problema. Imam alergijo na penicilin, cvetni prah, določene kovine, lupinarje in jajca.

odvisno do alergije. Običajen stvari verjetno ni problem, js mam alergijo na specifično sestavino zdravil in mleko. Cepit se ne morem, ker imam že na večino zdravil alergične reakcije, tudi na tablete proti alergijam

Mene  je že pred leti klasična vakcina proti gripi čisto izmozgala, alergije non stop, glivične okužbe, afte, po tem patogenu sem zbolela sam takrat mi država ni držala pištole  nad glavo pa tudi sama nisem nikogar posiljevala s cepljnjem, kot folk dela zdej ali je plačan od farmakomafije, programiran, prestrašen , konformističen, who cares.  Če me je tisto uničilo pa se je vsaj dlje časa testriralo, ta eksperimentalna vakcina oziroma genska terapija, ki se na ljudeh testira, ne hvala. Sem slišala , da določen folk dobi placebo- promotorji in posranci. Ker sem komi se sama homeopatska pozdravla po tisti vakcini za gripo, razstrupljala čeprov vsega sranja ne morš razstrupiti.  To sranje od genske terapije pa  dvomim, da se da naravno razstrupiti iz telesa.

Sem alergicna na cvetni prah dreves in ambrozijo, o cepljenju nisem niti sprasevala zdravnice in se sla cepit. Brez tezav 2x cepljena s Pfizerjem.

Ne smem aspirina, alergijo imam na dolocen AB, nekatere vrste mok itd.. NE HVALA.

Alergijo uspešno omili ali popolnoma odpravi CBD smola, v Izraelu delajo študiju o pomoči CBD pri Covidu in študija daje dobre rezultate. CBD preverjeno dviguje imunski sistem.

Imam alerije, pršice, breza, zdravila, kozmetični preparati, kemikalije…. posledično imam alergijsko astmo, za marsikaj jim ni jasno, kaj mi je, tako, da mi na kraj pameti ne pade, da se cepim.

No, dežurna, ki me v življenju ni videla in sem jo klicala po telefonu za recept, mi je na moje vprašanje svetovala cepljenje.

Kaj pa tisti, ki ste blond, a ste se cepili?

sailormoon77, 28.07.2021 ob 21:30

Mene  je že pred leti klasična vakcina proti gripi čisto izmozgala, alergije non stop, glivične okužbe, afte, po tem patogenu sem zbolela sam takrat mi država ni držala pištole  nad glavo pa tudi sama nisem nikogar posiljevala s cepljnjem, kot folk dela zdej ali je plačan od farmakomafije, programiran, prestrašen , konformističen, who cares.  Če me je tisto uničilo pa se je vsaj dlje časa testriralo, ta eksperimentalna vakcina oziroma genska terapija, ki se na ljudeh testira, ne hvala. Sem slišala , da določen folk dobi placebo- promotorji in posranci. Ker sem komi se sama homeopatska pozdravla po tisti vakcini za gripo, razstrupljala čeprov vsega sranja ne morš razstrupiti.  To sranje od genske terapije pa  dvomim, da se da naravno razstrupiti iz telesa.

Cepiva za gripo vsebujejo jajca, zato se mama ne sme cepiti s tem cepivom, ker ima alergijo na jajca. Proti Covid je pa cepljena s Pfizer jem brez problema. Ima pa alergije na mleko, ribe, jajca, stročnice, pomaranče, razne konzervanse, pršice, zdravila proti bolečinam, aspirin,..

pikica594, 28.07.2021 ob 16:30

Zanima me, ali ste se alergiki (cvetni prah, pršice, trave ipd.) dali cepiti proti covidu? Zanima me seveda za tiste, ki ne nasprotujete cepljenju. Ali so vam zdravniki to odsvetovali? In še podvprašanje, ima kdo izmed vas po cepljenju prisoten suh kašelj? Hvala za vaše odgovore.

Imam alergije na cvetni prah, pršice, pasjo dlako. Sem cepljena z Astro brez problema.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close