Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali kdaj vozite bosi?

Ali kdaj vozite bosi?

Ali kdaj vozite bosi, zakaj in kakšen je občutek?

Ne, ne bi mogla. V natikačih pa. Menda pa niso primerni. Tudi v petah sem že. Pa raje več ne.

Samo, ko moram prestaviti avto, po parceli veliko šetam bosa.

Tudi jaz sem bosa preparkirala avto po dvorišču. Ni dober občutek.

V japonkah in natikačih ne vozim. Kratke vožnje vozim tudi v petah, kar je pa nad 100km pa v čevljih z nizko peto.

Jaz pa najraje vozim bosa. Ga ni boljšega občutka, kot tako. Tako se dobro začuti, koliko se pritisne na stopalko in točno koliko avto pospeši. Seveda pa mora biti noga velika, ker z majhnim stopalom to ne gre. Sama imam št.39.

Z vsako obutvijo se občutek zmanjša. Najbolj obupno je voziti s  telovadnimi copati, ki imajo debelo gumo.

Ne, po cesti nikoli. Prenevarno, če je treba kdaj močno pritisniti ali hitro reagirati.

Sem ter tja pa preparkiram avto bos.

Vedno poleti. Natikače dol in vozim bos.

Od nekdaj poleti vozim bosa (že dobrih 30 let). Najboljši občutek.  Cokle ali natikače dol pa gasa.

Ne, bosa ne.

Pred leti, ce sem vozila na dolgo pot pa v nogavicah. Superge dol. Seveda sem prej sklopko…prebrisala razkuzila, da ne tikam nogavic kjer so prej cevlji bili.

Mi je pa bilo v nogavicah vcasih bolj komot kot v supergah, za daljso voznjo.

Bosa, pa nikoli. Niti da bi vozila v japonkah ni sans.

Vedno superge, pa v avtu cevlje za pol naprej po koncu voznje.

Ni ga cez komot ??

Odgovor na objavo uporabnika
jaz tud, 28.07.2021 ob 09:56

Od nekdaj poleti vozim bosa (že dobrih 30 let). Najboljši občutek.  Cokle ali natikače dol pa gasa.

pa cepljena tudi nisi, kajne?

Sem. Obcutek je fenomenalen. Se boljse sem se pocutila, ko sem sedela cisto gola za volanom cabrioleta. Seveda ne v Sloveniji. Bilo je na Sejselih.

Bosa nikoli. Nimam občutka. Raje v nevem kakšnih petkah ali z debelimi podplati. Je pa res, da je, vsaj meni najlažje v balerinkah, teniskah ali v čevljih z nizko petko.

Ne.Ni potrebe.Imam dovolj obutve.

Nikoli še nisem vozila bosa, tako ta ne vem kako to gre in kakšen je občutek. Drugače pa vozim v vsem kar imam tisti trenutek obuto, pa ni važno ali so balerinke ali pa 12 cm petke.

PEZDIRCD, 29.07.2021 ob 18:13

Nikoli še nisem vozila bosa, tako ta ne vem kako to gre in kakšen je občutek. Drugače pa vozim v vsem kar imam tisti trenutek obuto, pa ni važno ali so balerinke ali pa 12 cm petke.

Saj ni čudno, da je toliko nesreč, če vozite v vseh nemogočih, za vožnjo neprimernih čevljih.

Rafaela72, 28.07.2021 ob 06:29

Ali kdaj vozite bosi, zakaj in kakšen je občutek?

Ne. 1x pač bla prsiljena vozt bosa, sam par km in sm rekla nikol več. Od takrat naprej imam v avtu skoz rezervno obutev.

Direkt iz traktorja v avto.

Včeraj sem brez problema odvozila dobrih 9 ur  v natikačih z debelim podplatom in polno visoko petko, resda z avtomatikom in pa po avtocesti.

Da.Gola in bosa in s polno torbico denarja.

Poleti vedno.

Tudi 1000km naekrat.

Gospod župnik je povedal, da se mu enkrat je ponoči zgodilo, da je moral zaradi nenadnega dogodka pri ministrantu pustiti čevlje in se bos pripeljati domov. Od takrat naprej pravi, da je veliko boljši občutek pri bosi vožnji, saj je le tako res povezan z nemško konjenico, enako kot je sicer povezan z Bogom – in vsakič, ko se mu kam mudi, kjer je potrebna nujna duhovna oskrba, zdaj vozi bos.

Bravo majda! hvala za popestritev dneva :)))

PEZDIRCD, 31.07.2021 ob 10:18

Včeraj sem brez problema odvozila dobrih 9 ur  v natikačih z debelim podplatom in polno visoko petko, resda z avtomatikom in pa po avtocesti.

Dobra. Če bi šla jaz tako daleč bi bila v balerinkah ali teniskah.

Ja in potem bos pri 50 imela klempave izstopajoče kosti na stopalih, skrivljene prste.

Devet ur imeti ujete noge in ti se s tem se hvališ.

Kresnička657, 01.08.2021 ob 06:54

Ja in potem bos pri 50 imela klempave izstopajoče kosti na stopalih, skrivljene prste.

Devet ur imeti ujete noge in ti se s tem se hvališ.

Ah kje pa, jih pa čisto nič ne matram v nekih preozkih špičastih čevljih. Tile natikači so pa nadpovprečno udobni, u bistvu bi lahko par ur brez problema hodila ali plesala v njih, čeprav je petke 10 cm in 4 cm platforme. Na nogi udobno ležijo, tako na boso nogo, kot na nogo v nogavicah ali žabah.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close