Tožilca ponovno kandidirata – pa ena od njih res meni, da je za to primerna
http://www.24ur.com/novice/slovenija/evropska-delegirana-tozilca.html
Gospa tožilka Fink Eler – v predale nezakonito pospravlja upravičene kazenske ovadbe,naredila je uslugo določenim bančnikom, zavarovalničarjem pred kratkim – in to bančnikom, ki so že bili pravnomočno obsojeni za kazniva dejanja iz naslova bančega kriminala novembra 2020 in meni, da ne smejo v naslednjih dveh letih dobiti nobene nove kazni -dokazov je pa dovolj, ki jih je pridno pospravila v predal. To je kriminalno dejanje.
Gospa je plačana iz davkoplačevalskega denarja; kako lahko taka oseba deluje v narodovo dobro glede na to, kaj je storila pred kratkim? Spacala skupaj določen sklep po navodilih, zahtevah in navodilih drugih, ker se jim tresejo zadnjice na trenutnih stolčkih, da ščiti določeno politično tudi njej ustrezajočo hobotnično lovko?Da je ni sram. Pfej. Vse bo še javno.
Tokrat ima pa komisija, vlada, g. Janša popolnoma upravičen argument za neprimernost- ni problem v njeni angleščini, ampak v njeni nestrokovnosti, nepoštenosti glede na to, da je plačana iz davkoplačevalskega denarja, saj namerno ščiti zadnjice za nove sodne procese že lani novembra pravnomočno obsojene določene osebe iz bančništva, zavarovalništva in še druge ostale; nedelovanje v skladu z njenimi delovnimi obveznostimi, zaprisegami, kompetencami in za njihove plačance. Delanje usluge.
Zakaj je to naredila Ker meni, da je z eno nogo že v sedlu evropske tožilke? Pfej, sram jo naj bo.
Forum je zaprt za komentiranje.