Muslimani so polni
Robert de Miro, 27.07.2021 ob 18:01
Snelca kje ti to zivis, ce ni skrivnost. Da nisem jaz slucajno pod tabo.
Od mene ne bos dobil nic umazanije.?
Od mojih zgornjih muslijev pa dobis scurke, mravlje, strepane tepihe in vso svinjarijo po oknih. Metanje cikov in po novem uriniranje po fasadi bloka pred vhodom v blok. ???
Šnelca_783, 27.07.2021 ob 18:53
Od mene ne bos dobil nic umazanije.?
Od mojih zgornjih muslijev pa dobis scurke, mravlje, strepane tepihe in vso svinjarijo po oknih. Metanje cikov in po novem uriniranje po fasadi bloka pred vhodom v blok. ???
To mi je pa nekam čudno za Muslimane. Drugače so po svetu zelo čisti in civilizirani. A si zihr, da niste naleteli na neke….ne vem, čobane?
addaadda, 27.07.2021 ob 21:03
To mi je pa nekam čudno za Muslimane. Drugače so po svetu zelo čisti in civilizirani. A si zihr, da niste naleteli na neke….ne vem, čobane?
Muslimani Naj bi bili čisti ja. So pa v večini taki, da ti nestuširani s hamburgerjem v roki (s svinskim in govejim mesom) čvekajo o tem kok so oh in sploh. Hahahaha
-
Pri nas je bolj malo “ta čistih”. So bolj verski nastopači.
Malo prej sem vstala, se sla stusirat, jedla v temi. ( brez vzigat luci)
Ne samo da mi svinjarijo mece ampak mi celo noc zasmradi s plinom, oni imajo nad mojo spalnico kuhinjo. Ko sem se zbudila je bil v moji spalnici spet vonj plina, ocitno pusca plin sebi v kuhinji.
Poslikala spodnja soseda ima okno zaprto, edino on odprto kjer od njega prihaja
Danes se moram resno pogovorit z gasilci in podat prijavo, ne vem kaj mu je namera. Ocitno me uspavat. Ko zaspis ti okno od gor pripre in cau.
To se ni zgodilo prvic.
Šnelca_783, 28.07.2021 ob 06:09
Malo prej sem vstala, se sla stusirat, jedla v temi. ( brez vzigat luci)
Ne samo da mi svinjarijo mece ampak mi celo noc zasmradi s plinom, oni imajo nad mojo spalnico kuhinjo. Ko sem se zbudila je bil v moji spalnici spet vonj plina, ocitno pusca plin sebi v kuhinji.
Poslikala spodnja soseda ima okno zaprto, edino on odprto kjer od njega prihaja
Danes se moram resno pogovorit z gasilci in podat prijavo, ne vem kaj mu je namera. Ocitno me uspavat. Ko zaspis ti okno od gor pripre in cau.
To se ni zgodilo prvic.
Zakaj se moraš pogovoriti z gasilci? Nimaš ti hiše, si nekoč napisala?
Ne, zivim v bloku.
Kot gostinc ima verjetno kaksne posebne plinske gorilnike.
Gre se za varnost, bogve kaj se tipu plete po glavo vso noc ko je v kuhinji zbujen. Videl je da ne reagiram vec na ropot ki ga izvaja vso noc nad mojo sobo, pa je z junijem zacel malo z drugacnimi forami. Mislim da se mu cas pocasi izteka in da bo kmalu hospitaliziran na psihiatriji, ko bo hotel kaj vec nagajat. Ker z njim je vedno slabse in vedno bolj je zagrenjen. Se ga slisi po nocnem ropotu, da je zelo zelo zagrenjen, ker nima vec moje pozornosti. Je pa bolj jezen, ker ga ne pozdravljam vec na stopniscu, mu ne pridrzim vrat… Zeli si da ga pozdravis, ogovoris in se mu zahvalis za nocno popestritev. Nikoli vec, sem se zaklela z aprilom 2021, ko mi je dokoncno uniceno zdravje zaradi nespecnosti.
Ful so problematicni, komplet druzina, taki bi sodili v popravni dom za odrasle ali v Hrastovec.
Lep dan.
Zdaj vec v spalnici ne smrdi po plinu, ko so slisali da sem vstala in da potem slikam okrog moje spalnice kdo ima okna odprta, sem videla njegovo zeno kako je prisla v kuhinjo do stedilnika in nazaj. Verjetno se je zbala da pridejo tisti ki jih lahko poklicem.
Dobre namere nimajo, da pa zena dopusti da ogroza njo in otroke je pa tudi prfuknjena.
Kjerkoli bodo ziveli bodo problematicni.
no coment, 28.07.2021 ob 08:29
pa ženo božja. Kje ti to živiš? V kakšnem samskem domu. Pa da boš vedela. Videla sem že tudi nemarne Slovence. Ne mislit da jih ni.
Ni res, samo z Mujoti so vsepovsod problemi. Oni ” ne cujem dobro, ne razumijem slovenski”… ma je razumel za prit zivet v Zlovenijo. Ni sel na jug, ampak proti severu. Tega je za poslat v Avstrijo, pa bi sel curik nazaj, bi “pobral prnje i nizbrdo do islama”. ??
Glede gasilcev. Ni jim bilo vsec da jih nisem klicala na licu mesta, ampak kasneje ko sem bila ze na sprehodu.
Nasvet: naslednjic takoj klicat, ne se jih bat. Plin ne sme v spalnici smrdet. Oni pridejo opravijo pri meni meritve. Potem pri njemu. Obvestijo policijo.
Pravi da je mozno da ima kot neke ” bombice” ki jih meni dol izprazne in to zavrze, mislec da ni sledi.
Njim pa meritve pokazejo vsebnost plina in koncentracijo. On stanovanje mora odpret.
Povedala sem da sem natancno proucila situacijo. Da sem 100% da je on zgoraj. Ampak da sem le sosede tudi povprasala ce jim plin uhaja in pogledala okrog bloka ter se sprehodila do pekarne in trgovine, ce bi se kaj tam dogajalo.
Vse je prav.
Povedala sem da mi je bilo na sprehodu se bolj slabo in da sem skoraj bruhala. Ter da mi je v nosu vonj dolgo ostal po plinu.
To mu ni bilo vsec da me je sililo na bruhanje. Vse je zabelezil.
In zakljucil, da v spalnici ne sme bit vonj plina.
Naslednjic takoj poklicat in bodi hitro “prilaufali”.
Vsak obcan ce voha plin jih mora takoj poklicat.
Forum je zaprt za komentiranje.