Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ženkici prekipelo zaradi olimpijskih iger haha

Ženkici prekipelo zaradi olimpijskih iger haha

Kej bolj neumnega še nisem slišal. Kao ji je prekipelo zarad olimpijskih iger. Ne razumem, kaj so olimpijske igre krive, da se hoče ločit ampak zdaj vrešči in pravi, da bo vložila zahtevo za ločitev. Da se je ne dotaknem več in da me očitno ne zanima več, da sredi noči spremljam olimpijske, da raje gledam najbolj bedne športne kot pa da bi pogledal njo in bil z njo. Ne razumem kaj tako paničari, spolno življenje že neki časa ni ok, ampak kaj naj, pač sem zaposlen. Prijatelji, pijača s sodelavci tu in tam, grem na obisk k sestri in staršem, ona se pa zravn kuja v avtu in pritožuje čez mojo družino. Če kdo, bi moral jaz zahtevat ločitev, ne pa ona! Kritizira mojo družino, ampak zdaj ko so pa olimpijske je pa kao njej prekipelo. Naj se loči, če se hoče. Me zanima kaj bodo rekli odvetniki na njen razlog. Olimpijske igre, ha! Nisem še slišal bolj bednega razloga, mogoče bi se pa res morala ločit, otrok mi ne more več dat, zdaj mi pa še zraven teveja stoji s tisto svojo kislo faco. Brezveze! Skratka je kdo gledal judo? 😉

Ja, a je tvoja bla zraven in zgubila, da je imela kisu fris?

Ne jaz sem gledala soseda v namiznem tenisu.

Odvetniki ne bodo nič rekli na njen razlog. Lepo bodo samo kasirali za pravdanje okoli premoženja.

Ločil vaju pa bo sodnik, ki sicer tako informativno povpraša o razlogu, loči pa ne glede na to, kaj rečeš. Samo to, da te ima pol kufer, je dovolj razlog.

Ženske znajo bit živa ludnica ampak ne glede na vse se jih pri takih razume. Desca, ki ima žogo namesto možganov v glavi še opica ne bi mogla ponucat.

Nič čudnega, da se dogaja,kar se. Kmal vam bojo injekcijo v tisto žogo v glavi zaril vi pa še kar olimpijske igre. Pač odrasli mulci. Same igrice, oni se bodo šli pa z vami.

Ko bo pa nam dopi*dil vas bomo pa vse iztreblat začel verjetno, ker drugače ne bo šlo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close