Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Ali kompliciram?

Ali kompliciram?

Znorela sem, ko sem ugotovila, da partnerju mama pere oblačila. Službo ima čisto bilzu nje in hodi tja na malco. Vmes se včasih spreoblece ali zamenja delavska oblačila. In očitno jih da njej prat.

In v čem je problem? Ja, zelo kompliciraš.

strinjam se, da ni vredu, ampak znoret zaradi tega?

BZ padaš iz ravnovesja, preusmeri fokus na stvari, ki te navdajajo s pozitivno vibro …

Zakaj naj bi bil to problem?

Imaš čisto prav, da si znorela. Tvojemu ni jasno, kaj je družina in kakšne vloge ima kdo v družini. Je pezde, ki se ne zna odlepit od mamine joške.

Zdaj pa je odvisno, kako bosta to rešila. Lahko mu mirno poveš, da to ni ok. Lahko mu pokažeš tako, da nekomu drugemu daš delat tisto, kar naj bi bila tipično naloga moškega v hiši (na primer menjat gume na avtu, kaj popravit ali zamenjat v stanovanju). Lahko mu še dodatno pokažeš, kak cepec je in začni še ti nosit oblačila k njegovi mami, pa naj jih ona pere in lika za celo družino.

Če po tem njemu in mami ne bo potegnilo, da odrasli, poročen moški nima kaj hodit k mami jest in prat cunje, potem ti je lahko jasno, da si v zakonu tretje kolo in da je on poročen z mamico.

O kolk ste zateženi. Bodi vesela, da kdo drug naredi kaj namesto tebe. Očitno si ljubosumna na taščo. Bodi praktična.

Če bi bila kaj prida žena, tvoj partner ne bi imel kaj nositi k svoji mami. Tudi malico bi imel s seboj.

No saj to zadnje je najbolj, kar me moti. Da očitno nisem dovolj dobra zanj. Ker mi daje tak občutek. Brez skrbi, moja oblačila so super oprana in dišijo. ?

Odgovor na objavo uporabnika
Truillis, 27.07.2021 ob 17:14

No saj to zadnje je najbolj, kar me moti. Da očitno nisem dovolj dobra zanj. Ker mi daje tak občutek. Brez skrbi, moja oblačila so super oprana in dišijo. ?

No, evo… spet ena tipična žensko nepovezana logika; kaj ima lokacija pranja delovnih oblek s tem kakšno so tvoje človeške kvalitete???

To povezavo je pa meni res teško razumeti.

Namesto da bi ji raje hvala rekla, ker se tebi ali pa njemu ni treba doma s tem ukvarjati…

Vidis kako znamo nekateri moski varcevat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close